Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla rodziców

Polecane posty

Gość gość

Cześć, słuchajcie szybkie pytanie. Planuję dla swoich rodziców zrobić mały prezent i podarować im na urodziny mamy zaproszenia do spa. Postanowiłam nie oszczędzać i wybrałam dla nich Hotel & SPA Dr. Ireny Eris w Polanicy-Zdrój. Co sądzicie o takim pomyśle na prezent?

Gość Justyna Tymaszek
Wiesz co: to zależy od tego co lubią Twoi rodzice- rzecz jasna. To Ty znasz ich najlepiej i wiesz w jaki sposób lubią spędzać czas wolny. Poza tym każdy prezent jest miłym zaskoczeniem, a szczególnie taki! Więc nie przejmuj się zbytnio, z pewnością ucieszą się z prezentu i będą równie cieszyć się samym wyjazdem.

Gość gość
Też tak sądzę. Nigdy nie byłam w tym SPA ale wydaje się być mega ekskluzywne. Chętnie i sobie robiłabym taki prezent.

Gość Hania300
Słuchaj ja zrobiłam kiedyś taki prezent moim rodzicom. Bardzo się ucieszyli, ale wiadomo- to co im się spodobało, nie koniecznie musi komuś innemu. Uważam jednak, że taki wypad do spa ucieszy każdego.

Gość gość
Na pewno się ucieszą z takiego prezentu. Sam fakt, że pamiętaliście o urodzinach spowoduje uśmiech na ich twarzach.

Gość gość
O, taki wyjazd do sp to moim zdaniem świetny pomysł na prezent :) Może ja też dla moich rodziców taki zrobie :D Z tego co sobie patrzyłam po różnych spa, to bardzo mnie zainteresowało to z Grand Lubicza w Ustce http://www.grandlubicz.pl/. Mają super pakiety, no i jest blisko całkiem do plaży. Hotel 5 gwiazdek, bardzo fajnie to wszystko wygląda, co myślicie? Był ktoś może?

Spa to moim zdaniem dobry, ale jednak dość kosztowny prezent, ale jeśli kogoś na to stać, to oczywiście nie widzę żadnych przeszkód... Dla tych z nieco bardziej ograniczonym budżetem proponowałabym raczej taką niespodziankę: https://pokazy-iluzji.pl/ Chociaż jest ona skromniejsza od spa, pozostawia po sobie niesamowite wrażenia na równie długi czas :)