Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szlaufia miłość

Polecane posty

Gość gość

Jestem ze swoim obecnym chłopakiem już prawie 2 lata i nieukrywam, że chłopak jest bardzo fajny, na tyle fajny, że zaczęłam mu już od jakiegoś czasu sugerować, że potrzebuje czegoś więcej, chce zamknąć bycia zwyczajną parą i chciałbym się z nim zaręczyć. Pomyśleć już na poważnie o naszej wspólnej przyszłości. Nasz związek był dość wybuchowy, głównie z powodu moich byłych partnerów. To oni i ich koledzy i wszelcy znajomi często ingerowali w nasze życie. Zarzucali mi puszczalstwo i różne obrzydliwe rzeczy. Spora część z nich niestety jest prawdą i musiałam się do tego przyznać. Ciężko mu było z tym, ale jakoś to przetrawił. Ale jak się okazało zostawiło to w nim trwały ślad. Ostatnio gdy rozmawialiśmy na tego co nasz czeka (w tym zaręczyny) powiedział mi, że po tych wszystkich wydarzeniach mam mu coś do udowodnienia (chodziło mu o wierność.. że nie polece w krzaki z przypadkowym pięknisiem), ze on nie jest mnie na tyle pewny. Prawda jest taka, że będąc w nim związku byłam już grzeczną dziewczynką. Po jego wywodzie i po stwierdzeniu, że nie jest mnie pewny nawrzeszczałam na niego, byłam zła na niego i na to, że ma mnie za jakiegoś potwora. On w tym czasie nie mówił nic. Nazwałam go 'pizdą'... on zwiesił głowe i wychodząc z pokoju powiedział, że moja miłość jest 'szlaufia'. Arcy mocno mnie to zdenerowowało... gdy żądałam wyjaśnień co ma na myśli to odpowiedział: ze szlaufia znaczy nic niewarta, taką o którą nie warto nawet zabiegać. CO JEST Z TYMI FACETAMI!?

Gość gość
co jest z TOBA, że oczekujesz normalnego związku.TY nie jesteś go warta, rozumiesz? Bajeczki o miłości na która kazdy zasluguje możesz sobie wsadzić . Ciesz się , że w ogole on się do ciebie przyznaje. Bądź też pewna ze oleje cię dla pierwszej która się nim zainteresuje