Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalosze i fajki

Każda kobieta znudzi się facetowi, bez wyjątku

Polecane posty

Gość gość
Hahaha jestem po 100 związku i to mi zawsze nudzą się faceci bardzo szybko bo sa beznadziejni

Gość gość
prawdę mówiąc tak - uważam, że kiedy ludzie mają wysoką samoocenę to mają ku temu powód. Mogę kwestionować ich kompetencję np. w pracy, ale o ile nie znam każdego apsektu ich życia to robiłabym z siebie idiotkę twierdząc, że ich samoocena jest za wysoka. Na to składa się wiele rzeczy i często zależy to od subiektywnej oceny tego co jest powodem do samozadowolenia.

Gość gość
No własnie pokazałeś swoj poziom no-lifie. Rescatorku bidaku ty w ogole cos robisz w zyciu czy jako nieudacznik musisz wypisywac dyrdymaly na kobiecym forum 24h na dobe

Gość gość
Jak narazie to ja zdradam a on wszystko wybacza

Gość gość
w kontekście tej rozmowy - ludzie mają prawo mieć wymagania co do związku i nie powinni zaniżać poprzeczki bo ktoś kwestionuje ich prawo do wysokiej samooceny. Niezależnie od samooceny każdy powinien być w związku jaki mu odpowiada bo ciężko zadowolić się półśrodkami.

Gość gość
Nic nie jest z toba nie tak, nie musisz o niczym myslec****isac :) hehe

Gość gość
prawdę mówiąc wierzę na słowo - nie mam żadnego powodu żeby nie wierzyć. W kwestii urody - zależy od gustu więc tu nawet nie ma się co sprzeczać, a co do penisa - myślę, że po prostu tylko tacy którzy mają bardzo duże penisy chwalą się nimi. Poza tym jak sam widzisz podajesz tylko konkretne cechy, a na samoocenę składa się ich wachlarz. Ludzie mają różne wymagania względem siebie i innych i skoro ktoś spełnia swoje własne wymagania to tylko pogratulować i kim ja jestem żeby się z tą osobą nie zgadzać?

Gość gość
nie jestem pewna czy dobrze dobrałeś swoją odpowiedź...naprawdę uwazasz, że ludzie powinni być w nieudanych związkach które ich nie zadowalają bo w czyjejś opinii nie zasługują na więcej?

Gość gość
odnosiłam się bezposrednio do twojej poprzedniej wypowiedzi

Gość gość
A ja tam wolę nie być w żadnym związku niż (gnić) w byle jakim i żadne marudzenie jakiegoś tam malkontenta na babskim forum tego nie zmieni. O! :)

Gość gość
ale oni też nie powinni zaniżac swoich wymagań bo ktoś się z nimi nie zgadza

Gość gość
Jeżeli każdy mężczyzna znudzi się każdą kobietą, to po co w ogóle wchodzić w związki? Proponuję zaprzestanie jakichkolwiek działalności seksualnych kogokolwiek z kimkolwiek - za jakieś 90 lat ludzkość wymrze i po kłopocie.

Gość gość
Realizm realizmem, ale jak dla mnie wchodzenie w związek z kimś pod wpływem pobudek typu:bo już czas, bo wypada, bo ru/chać coś trzeba, z braku laku dobry kit itd. jest co najmniej naganne. W żuciu nie chciałabym być którąkolwiek ze stron takiej farsy, bo prawowity dojrzały związek to to nie jest. Czym innym jest być w związku z kimś kto nas fascynuje pomimo pewnych wad, ale z kim nam po prostu dobrze i z kim jest silna nić porozumienia a czym innym jest cwaniacki układzik pod publiczkę czy dla samego zaspokojenia najbardziej prymitywnych potrzeb - traktując przy tym drugą osobę jak wybrakowany towar.

Gość gość
Nudna baba i nudny facet znudza sie sobie - ale takich siebie wybrali. Moi dziadkowie, przekroczywszy 90tke zawsze mieli o czym gadac

Gość gość
A ja nie mam ochoty, by ktoś się mną znudził po przeżyciu wielu pięknych chwil. Niet.

Gość gość
Chciałabym zobaczyć świat, w którym nagle okazuje się, że kobiety nie chcą już być w związkach z mężczyznami. Nie ma prostytutek, nie ma seksu, nie ma związków.

Gość gość
"Chciałabym zobaczyć świat, w którym nagle okazuje się, że kobiety nie chcą już być w związkach z mężczyznami. Nie ma prostytutek, nie ma seksu, nie ma związków. " nie wiem czy to prześmiewcze czy nie, ale mi się trochę marzy taki świat. Najlepiej stosunkowo mała liczba nieśmiertelnych najlepszych pod każdym względem bez potrzeby rozrodu, rywalizacji, ale za to z szeroko pojętą potrzebą budowania trwałych przyjaznych relacji i współpracy. Utopia. :)

Gość gość
Mi się nudzi frajer po miesiącu :D

Gość gram na nerwach eh
baby są nudne, do tego wykorzystują facetów finansowo, co za suki

Gość loodzie to zwierzęta
ile można wkładać w tą samą szpare, bez jaj no

Gość baby są nudne
90% bab to nudziary

Gość gość
90% bab to nudziary, a jednak faceci wybierają w sobotni wieczór babskie forum zamiast męskiej rozrywki :) pozdrówka!

Gość gość
gość 2016.12.07 Chciałabym zobaczyć świat, w którym nagle okazuje się, że kobiety nie chcą już być w związkach z mężczyznami. Nie ma prostytutek, nie ma seksu, nie ma związków. Zgłoś 90% bab by zdechło z głodu, to tylko w pierwsze kilka miesięcy, hahaha

Gość gość
Autorka leci na debili a potem wygaduje bzdury

Gość gość
Skoro myslicie o zdradzie to po co zakkadacie rodziny niby ta jedna jedyna ten jeden itp a potem latacie żal mi was Oć mam 34 lata ale jak trafie na ta jedyna to bedzie moja wenus I do innej nie polece dorośnijcie