Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalosze i fajki

Każda kobieta znudzi się facetowi, bez wyjątku

Polecane posty

Gość gość
chciałbym mieć żonkę , bzykać ją mocno od tyłu , bawić się jej anuskiem i całować go łapczywie

Gość gość
Nie ma ludzi, którzy byliby zerami. Są tylko tacy, którzy zachowują się jak zera.

Gość gość
to ty nazywałeś ludzi bufonami bo w twoim odczuciu nie mają nic do zaoferowania :) logiczne myślenie się kłania

Gość gość
20:46 Które "ty"? Tu się wypowiada wiele ludzi, o czym mówią nawet godziny wstawiania postów. O bufonach pisała inna osoba.

Gość gość
o bufonach pisał rescator

Gość gość
20:38 Załóż konto oszczędnościowe i ładuj tam co miesiąc kwotę, którą później przeznaczycie na jej leczenie, bezrobocie i opiekę terminalną.

Gość gość
A ja się mu nie znudzę bo żadna go tak nie pokocha, i nie odda mu się tak jak ja:) Jestem na tyle specyficzną kobietą, ze trudno będzie znaleźć taką która mogłaby się ze mną równać pod względem umysłowym i wizualnym :) Nawet jeśli zainteresuje się inną, gdy mnie obok nie będzie, to i tak dojdzie do wniosku, że woli mnie:) Dla mnie inni mężczyźni również nie istnieją, mogę się nimi na chwilę zainteresować, spojrzeć w przelocie, pogadać po drodze, ale to nie to co mój ukochany:) Przed nikim innym tak się nie otworzę, z nikim innym nie stworze czegoś tak pięknego, bez granic i zahamowań, czuje się z nim tak jak sama ze sobą i to jest piękne:) Bo możemy razem wszystko...

Gość gość
Widze ze kazda na kafe uznaje siebie za wyjatkowa piekna itp

Gość gość
każdy jest na swój sposób wyjątkowy i nie ma nic dziwnego w przekonaniu, że zasługuje się na wierność

Gość gość
20:55 Jak długo ze sobą jesteście?

Gość gość
Jestem facetem i mam jedną kobietę od 9 lat i do tej pory mi się nie znudziła.

Gość gość
Nie twierdzę, ze nie istnieją, nie musisz stawiac się za przykład. Spokojnie.

Gość gość
21:28 Przesadzone.

Gość gość
I beg to differ. There are men who are faithful.

Gość gość
twierdze, że trzeba mieć trochę samolrytyki i nie używać argumentu który bazuje wyłącznie na twojej prywatnej opinii

Gość gość
gość dziś twierdze, że trzeba mieć trochę samolrytyki i nie używać argumentu który bazuje wyłącznie na twojej prywatnej opinii xxx I have never fuc/k foreign women. I have my wife

Gość gość
bo nie każdy ma ochotę zdradzać, ewentualnie nie chce tego robić przez swoje przekonania

Gość gość
No cóż, a każdy mężczyzna przestanie być potrzebny kobiecie, więc szykujcie się na zdradę.

Gość gość
jedyną opinią jaką przedstawiłam w tym temacie było moje przekonanie, że nie każdy zdradza :)

Gość gość
Rozkład wykorzystywania mężczyzn przez kobiety jest taki: bad boye w młodości, potem jakiś frajer na męża, w międzyczasie romanse z badboyami, potem ciąża... ach zresztą nieważne i tak macie to w d***e

Gość gość
21:55 przez tipsiary

Gość gość
to, że masz negatywne zdanie o niektórych nie jest argumentem w rozmowie

Gość gość
oczywiście, że istnieją, ale nie używam mojego zdania o nich jako argumentu mającego na celu udowodnienie, że ich dobra samoocena jest niestosowna

Gość gość
dalej nie rozumiesz...twoja argumentacja wyglądała mniej więcej tak "nie masz racji bo znam ludzi którzy moim zdaniem nie mają racji na temat ich samych".

Gość gość
"gość dziś 21:55 przez tipsiary " Nie, kobiety mają hipergamię, czyli poszukują STALE (zawsze) partnera lepszego od jej obecnego. Czyli mężczyźni nudzą się kobiecie o wiele szybciej, bo mężczyźni się czasem zakochują i na dłużej zostają z jedną.

Gość gość
To co jest ze mną nie tak, że nikogo nie szukam? :P

Gość gość
Nie rozumiesz, że twoja ocena może być błędna - więc argument był słaby. Mówiąc prościej - nie jesteś na pozycji która umożliwia ocenę tego na ile czyjaś samoocena jest właściwa.

Gość gość
Rescator myslisz ze ty jakies argumenty masz? tylko ci sie tak wydaje. oprocz pyskowki nic ci nie wychodzi

Gość gość
Rescator ma rację odnośnie tego, że samoocena bufona jest nieadekwatna do reprezentowanego przez niego poziomu.