Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto wysyłał komu jotpegi

Polecane posty

Gość Najszybszy w mieście
Cześć piątkowe marki 😴 O czym tak sobie plotkujecie? 😴

Gość gość
23:04 No to jeśli rzeczywiście obchodzi cię los Ziemi, i rzeczywiście wierzysz w to co głosisz dla innych, to ulżyj matce Gai i zacznij redukcję od siebie. Przy okazji też zostanie więcej roślin na paszę dla rzeźnych zwierząt, którymi ja z lubością się pożywię ty bezrefleksyjny prostaku w tanim ubranku. hehe

Gość gość
Ta wypowiedz nade mną nalezy niby do młodego faceta ? Dlaczego ten Kreska udaje wlasmego syna? Robi to na dodatek tak nieudolnie że ogarnia śmiech;)

Gość blednygosc
Introwertyzm jest rzadkim zjawiskiem. Tak samo ja ekstra w czystej postaci. Ludzie zwykle sa ambiwertykami co oznacza ze maja pomieszane cechy obu typow charakteru. A czy introwertyk nie ma znajomych? Oczywiscie ze ma w dodatku jak zluzuje lejce np przez alkohol to potrafi niezle nawywijac. Introwertycy duzo staranniej dobieraja swoje towarzystwo po prostu:)

Gość ten zły Wilk
Najszybszy 👄

Gość gość
Mi tam rybka że ten nawiedzeniec udaje że ma dwadzieścia plus a rzeczywiście to jest jakieś pięćdziesiąt lat. Mnie bawi jedynie to, że są leszcze co kupują kłamstwo:-D

Gość gość
gość dziś ty na wózku jeżdzisz, że dzień w dzień jątrzysz na kilku tematach juź od 00:06 rano ?

Gość Pł
Właśnie mam wibro w tyłeczku, ale czad ;-)

Gość ten zły Wilk
Właśnie go sobie masuje :):):)

Gość gość
Ludzie na forumie nie są warci zaufania. Widziałam prawie wszystkich popularnych panów , chociaż nie dostałam od nich fotek osobiście. Wszystko na zasadzie poczty pantoflowe:-D

Gość Juken le Troll
Wilku ❤️

Gość gość
Jak jesteś niepełnosprawny ruсhowo, to twój jad i pretensje do ludzi od 06 rano do późnych godzin nocnych są w pewnym stopniu zrozumiałe. Współczuje. :)

Gość Juken le Troll
Wilku zdradzasz mnie :(

Gość gość
i ta udawana kulturka pod publiczke wypisz wymaluj matu :D widać zjep matu ma klona zjepa o tych samych parametrach myśleniowych. matu przynajmniej negował wywalanie informacji z priv, a jego klon ciągle chwali sie ile dowiedział sie o innych userach pocztą pantoflową. Przez takich zjepów każdy ogląda sie za siebie i nikt już nikomu fotki nie wyśle.

Gość ten zły Wilk
Juksik wilk nie zdradza a ty jesteś moją wilczycą. To mój podszyw czyli tchórzliwy prawiczek :) wypie**alaj lepiej z Kafe. Masz zakaz używania Wilka w nicku. Twój geniusż literacki zawodzi. Wiem ze trudno pozegnac ci sie z chwilowa popularnoscia, ale ona nigdy nie była twoja tylko wynikala z mojego nicka. Jestes tez dobity tym ze juksik ani zadna inna nie bedzie chciala zostac twoja kochanka bo jestes tchorzem. Ale ta wiedze powinien Ci w wieku 14 lat przękazac ojciec albo starszy brat. A teraz sie jeszcze okazało ze nie tylko jestes tchorzem ale jeszcze impotentem literackim ktory pod wlasnym nickiem nie jest wstanie stworzyc zadnego tematu ktory by źainteresował kogokolwiek :):):)

Gość gość
A ten juz widzi Matu :D Lecz to, zanim bedzie za pozno.

Gość Pł
Kurde, waliłem sobie i jednoczesnie posówałem palcem swoją dupkę. ale towaru z siebie wystrzeliłem. Zalalem calą klawiature.

Gość Juken le Troll
Wilku 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość gość
gość dziś A ten juz widzi Matu Lecz to, zanim bedzie za pozno. X Podobieństwo do matu w twoim całokształcie jest ogromne, a pocieszające jest to że z twoim zachowaniem nigdy nie poudajesz kobiety.

Gość Juken Mirova
Idę srać. Kto się przyłączy?

Gość Bledny bl
9.08 Mnie też?

Gość gość
On widział, ale obrazy które rozgrywają sie tylko w jego łepetynie.

Gość Bledny bl
No chyba że ja jestem w tym segmencie prawie

Gość gość
gość dziś aka gosciowa89 Ta wypowiedz nade mną nalezy niby do młodego faceta ? Dlaczego ten Kreska udaje wlasmego syna? Robi to na dodatek tak nieudolnie że ogarnia śmiech

Gość gość
gość wczoraj aka gosciowa89 To prawda. Krzysiek bardzo ciekawie pisze o mordercach i fajnie hejtuje, a Matu pisal strasznie grzecznie i nudno x gość wczoraj aka gosciowa89 Krzysiek, czy ty kurfa nie masz nic do roboty w tej Kanadzie? Fajnie ze na kafe znalazles swoje miejsce na swiecie, ale na tych swoich poradach, oskarzeniach, hejcikach, manipulacjach, podszywach, przegrasz niedlugo caly widmowy, marny zywot Skup sie na bajerowaniu lasek, kolesi traktuj z kulturka, z twoim potencjalem i zacieciem bedziesz tu Bogiem. A te twoje wojenki to jak napelnianie kondomow woda. .

Gość gość
gość wczoraj aka gosciowa89 Widmo za to, jak miesiacami obrzucal Matuzalema i innych najgorszym syfem, powinien byc tu traktowany jak odpad. Zamiast tego, w podziece za wyzywanie kogos od pedofilow, probuje sie zrownac jakosciowo zachowania obrazanych i pozdrawia Krzyska lapka. Takie forum. .

Gość gość
Widmus na tropie :D