Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedowiarkaa

Schudła 32 kg w 16 dni!

Polecane posty

Gość Niedowiarkaa

Hey! Nie widziałam się z moją znajomą jakiś miesiąc. Jak ją wczoraj zobaczyłam to była nie do poznania! Powiedziała mi, że schudła 32 kg w 16 dni! W 16 dni. Aż 32 kg. Czy wy sobie to wyobrażacie? Bo mnie jest ciężko. Co prawda ważyła jakieś 115 kg, ale nadal nie mogę w to uwierzyć. Twierdzi, że dużo ćwiczyła (jakieś 8 h dziennie) i jadła warzywa, ryby i owoce, dużo piła wody. Czy to w ogóle jest możliwe? Czy ktoś dokonał czegoś podobnego? Bo aż własnym oczom nie wierzę!!!

Gość gość
2 kilo na 1 dzien przez 16 dni, niemozliwe. kilo tluszczu to jakies 8000 kcal, godzina biegania to spalenie 500 kcal, niemozliwe.

Gość gość
8 godzin dziennie cwiczen?? Niemozliwe. Ja bym ja podejrzewala predzej o jakies magiczne pigulki, np plknela pasozyta jakiegos albo jakies nielegalne zbijacze tluszczu

Gość gość
moim zdaniem możliwe po operacji zmniejszenia żołądka może kit ci wciska że sama schudła tak czy siak szybkie chudnięcie powoduje mega obwisłą skórę której nie da się pozbyć

Gość Niedowiarkaa
Też myślałam, że to może zmniejszenie żołądka, ale trochę o tym poczytałam i nawet to nie powoduje takich efektów. Nic jej nie wisi, byłyśmy na basenie. Naprawdę byłam pod wrażeniem. Kiedyś jak chodziłyśmy pływać to szybko się męczyła, a teraz zasuwała, a ja (ważę 70 kg przy 176 cm, jestem całkiem nieźle ze sportem) za nią nie nadążałam. Więc nie sądzę żeby to był magiczny sposób jakim jest operacja, tabsy czy robale jakieś, bo takiej siły nie miałaby. Ale dalej się pytam: jak to możliwe?!

Gość gość
to nie jest mozliwe

Gość gochaq
moze i nie 32 kg w 16 dni, ale moja siostra kiedys schudla. bylo to jakos w miesiac, 40 kg chyba, ale ile ona wtedy zapieprzala na silce. wpieprzala duzo bialka, ogolnie wiele poswiecen.