Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze wady w wyglądzie kobiety

Polecane posty

Gość gość
nie ma żadnego problemu z paskudnej otyłej 40 latki zrobić szałową trzydziestkę,kwestia kasy,najtrudniej pójdzie odchudzanie,ale od czego jest chirurgia plastyczna? wczoraj z ciekawosci siedziałam na stronie jednego z najlepszych gabinetów medycyny estetycznej w polsce i wyliczałam że wystarczy 200000 zł i z paskudy mozna zrobić natalie siwiec! mozna zrobić absolutnie wszystko,nie ma żadnych ograniczeń ,niestety operacje na mózgu nadal są poza zasięgiem :D

Gość gość
Teraz jak masz kase to wszystko mozna juz poprawic.Nawet sponsora na to znalesc.

Gość gość
- udawanie ze naturalne piękno jest lepsze od tego zrobionego - brak wciecia/ zwężenia w okolicach kostek - krótkie stopy a szczególnie palce u stóp - dekorowanie nóg w taki sposób ze widać takie czerwone plamki - grube nogi - szeroka doopa - brak talii - zbyt wystające kości biodrowego - brak kolczyka w pepeku - nie kształtne piersi - zgarbiona postawa - grube dłonie - krótka szyja - brzydka cera - małe usta - kiepskie żeby - owłosienie na twarzy - uszy takie niecalusne - grube brwi - zbyt grube lub zbyt cienkie włosy - za niska lub za wysoką Ucfff

Gość gość
Na zbyt duze owlosienie ,to juz jest laser,seria zabie´gow i nie masz ani jednego wloska :) Moja znajoma poszla na laser :czesci itymnych,nog i teraz od paru lat nie musi sie w ogole golic wlosow na nogach,na ciiiippcce,bo nie odrastaja,ma spkoj,

Gość gość
Wszystko mozna teraz poprawic,wiec po co sie spinacie? TV,gazetki itp calkiem mozg zlansowaly... :(

Gość gość
Laser działa tylko na mocno ciemne włosy, najlepiej czarne. Reszty nie usunie. Poza tym, nawet żeby te ciemne usunąć, potrzeba kilku sesji zabiegowych.

Gość gość
a u faceta?

Gość gość
Moja znajoma usunela sobie jasne wloski,seria zabiegow.I pare lat mija i nie odrastaja.

Gość gość
Duza szeroka dooopa

Gość gość
Najgorsza wada to jak jest wiecznie "zrobiona" i nie wiadomo co za badziew siedzi pod spodem. A te o******cze usta budzą taką niecheć że tylko w ryj walnąć.

Gość gość
Różowa cera jak u świni, okrągły ryj

Gość gość
- Wkurzający wyraz twarzy, - Brzydkie zęby, - Brzydkie dłonie i stopy, zniszczone paznokcie, - Wielkie sutki i niesymetryczne piersi, - Wielka pupa, - Brzuszek, - Duże biodra, - Kifoza, - Garbaty, wielki nos, - Wąskie usta, ale też i za duże jak np. u Siwiec są brzydkie. -Niezadbana cera, tj. krosty, przebarwienia, wągry, - Blizny, - Tatuaże, - Włosy ścięte jak u chłopaka, - Męskie rysy twarzy, - Podbródek wystający, - Czarne, białe i szare włosy. Oprócz pięciu ostatnich myślników - to właśnie cała ja - posiadaczka najgorszych według mnie cech fizycznych u kobiet - odstraszacz mężczyzn. No, ale co zrobić, żyć, a przynajmniej wegetować jako tako. Co do operacji nosa, bo widzę, że dyskusja o tym była - mój profil twarzy jest okropny, mój nochal nie pasuje do mojej twarzy i wszyscy mi o tym mówią, ale raczej nigdy nie zrobię sobie operacji. Jestem przeciwna operacjom plastycznym ze względu na urodę. Uważam, że powinno się operować tylko tych, którzy mają problemy zdrowotne, a nie że tak media mówią i pokazują jaki to garb na nosie jest obrzydliwy. Jeśli wszystko działa, że tak to ujmę, to warto ryzykować potem blizny czy problemy z oddychaniem? Bo jednak operacja nosa jest poważna i ryzykowna. Zresztą jak każda inna operacja. Więc czy warto? Tylko dla nic nieznaczącej urody, która i tak minie?

Gość gość
Brak proporcji, szerokie biodra, duża doopa i mały biust.

Gość gość
jak zwykle zaliczam kilka tych punktów :D no ale mniejsza z tym. Zastanawia mnie czemu tak kobieta tak bardzo nienawidzi tej znajomej, że w każdym temacie wstawia post o niej. Jak jej tak zazdrościsz to zrób sobie ten nos i nie marudź.

Gość gość
"Brak proporcji, szerokie biodra, duża doopa i mały biust. " o, ktoś opisał moją figurę, bardzo mi miło. No ale nie od dziś wiem, że moje kształty nie są przystosowane do obecnych czasów. No cóż, mówi się trudno i żyje się dalej.

Gość gość
18:30 Widać , ze jestes zazdrosna brzydka k****a

Gość gość
zaraz, zaraz....czy gość 18.30 to nie jest ta kobieta która miała ostatnio temat o kobiecie z czerwoną pomadką? :D

Gość gość
18:44 Rozpoznajesz schizoli z kafe ? :P

Gość gość
18:42 Pisałam o sobie:D Łączę się z tobą w bólu🖐️

Gość gość
19:58 Nie odwracaj kota ogonem :P

Gość gość
jej tyle paskudnych cech nie przeszkodziło mi w wielu miłosnych uniesieniach i 8 letnim związku z fajnym chłopakiem. boli cię to kasztanie na asfalcie?

Gość gość
Miłosne uniesienia ulala

Gość gość
ja twoich uniesień nie podgladalam jaszczurze

Gość gość
-nadmierne owłosienie w widocznych miejscach -braki w uzębieniu -brak umiaru w poprawianiu tego co dała natura-rzęsy,brwi,opalenizna,usta -papieros i/lub butelka piwska w dłoni

Gość gość
22:45 Ooo mów za siebie

Gość gość
- pyzata buzia , - włosy popalone, na biało lub żenujący jasny blond - krótkie włosy

Gość gość
Krótkie włosy jak u chłopa

Gość gość
a ja tam lubie moje krotkie wlosy. taka moja cecha rozpoznawcza :) za to nie podoba mi sie u kobiet pomaranczowa opalenizna i rozowy blyszczyk

Gość gość
Pomaranczowa opalenizna jest hitem w Essex :P Angielki z klasa

Gość gość
Niektórym pasują krótkie włosy.