Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najgorsze wady w wyglądzie kobiety

Polecane posty

Gość gość
Rude kudły Pieprzyki Jasne brwi i rzęsy Nalana morda

Gość gość
To ja przedstawie swoj wyglad : Wlosy blond, proste, dlugie, do polowy plecow. Dlugie nogi, bardzo szczupla, aczkolwiek nie koscista, mam ladna pupe, male piersi, ale jedrne, opalona w salorium, wysokie czolo :( problemy z zebami, aczkolwiek z przodu wygladaja na zdrowe biale zebym. Czesto mam problemy z prochnica, ale tego nie widac, mam tylozgryz, czyli zuchwa cofnieta do tylu :( jestem wysoka, mam ladne oczy, nosze ladne modne plastykowe okulary, pelne usta. Lubie sie malowac. Paznokcie robie u manicurzystki, nie sa dlugie, depiluje sie i uzywam drogich perfum i ciuchow,

Gość gość
otyłosć,bycie wielką babą, męski wygląd(podbródek, nos, bary, owłosienie ciała itd), krótkie włosy za to zez czy seplenienie jąkanie i tym podobne mi nie pezeszkadza o ile jest kobieca i szczupła

Gość gość
ale jak masz "plastykowe" okulary to jesteś przegrana :(

Gość gość
nasze babki nie uzywały drogich zabiegów kosmetycznych, drogich perfum ciuchów i jakoś miały tych naszych dziadków.. w jakim kierunku wy zmierzacie?

Gość gość
w kreowaniu własnego wyglądu nie chodzi tylko o łapanie facetów. Zawsze kiedy ludzie mówią o tym na forum to w głowie mam obraz jak te wszystkie kobiety jadą na dzikich rumakach łapiac na lasso wolne penisy...

Gość gość
Wąsy i broda oraz wielki nos, pryszcze i garb

Gość gość
a co myslicie o przerwie miedzy udami? mam proste nogi ale lekka przerwe, to oznaka szerokich bioder, plodnych :p

Gość gość
mnie się nie podobają - nogi zawsze wyglądają na krzywe (bo z zasady taką przerwę mają albo osoby wychudzone albo takie którym kolana wykrzywiają się do środka).

Gość gość
to ja mam jakies dziwne, bo mam proste ale lekka przerwa ;p

Gość gość
i nie jestem wychudzona, 69kg/180

Gość gość
no to się ciesz :P

Gość gość
Jak kobieta ma figurę jak pingwin Czyli niska , otyła , brak talii , niby cycki duze (lub i nie ) ale brzuch tez , figura jak kloc , zero ksztaltow i krótkie nóżki :D:D:D

Gość gość
ja pingwinem? to ty pissdo będziesz trzymać na nóżkach pod swym sadlem nasze jajo :-D dorodny pimgwinie

Gość gość
18:33 Prawda w oczy kole :P pingwin ! nie wiadomo czy baba czy facet bo figura jak kloc i krótkie , koślawe przeszczepy - nóżki

Gość gość
nie jestem pingwinem, znam swoją wartość i wymiary 90+67-88. a yebie mnie co sądzisz o moich domowych wdziankach, mam zimno w pokoju i ubieram się stosownie. pasywny misiu

Gość gość
18:47 Pingwin pingwin pingwin !!! Niska i gruba !

Gość gość
GDZIE JEST PINGWIN ??? DINNER TIME HAHAHAHA

Gość gość
male usta

Gość Kasiaaz
Na odchudzanie polecam wrzucić treningi interwałowe i jakieś grupowe, żeby się motywować. Do tego warto zainwestować w spalacz. Ja używam Thermo speed i jestem mega zadowolona, bo waga leci szybciutko

Gość gość
A jeżeli chodzi o defekt na twarzy ? Ja na przykład mam nie widoczne brwi i usta bez wyrazu i blade. Moja koleżanka namówiła mnie na makijaż permanentny. W pierwszej chwili sobie pomyślałam jak ja będę wyglądać ? ... Jednak zapisałam się na konsultację jak to mniej wiecej będzie wyglądać i stwierdziłam, że chyba się skusze. Bardzo dobrą oferte na taki makijaż oferuję gabinet www.brwi.com.pl.

Gość gość
ekhe ale jaka to jest głowa jak u żółwia, nie mogę sobie wyobrazić baby z głową żółwia . Znaczy chodzi o profil czy z przodu? Że płaska głowa czy te oczka żółwie?

gość 2016.12.08 spalone prostownicą włosy, długi nos, mdła uroda, nalana buzia, małe oczy, skolioza czyli garbate plecy, brak asymetrii, grube łydki problemowa cera. Oto cała ja!!! chodzący odstraszacz facetów! Przedstawicielka najgorszych wad w wyglądzie kobiety. No niestety, jednak Bóg też ma poczucie humoru X Brak czego krwa??? ASYMETRII? żeby sie wymądrzać na temat wyglądu to moze naucz sie najpierw znaczenia słów gimbażero ty. Jednak Bóg ma koslawe poczucie humoru siejąc ludzi ktorzy wymyslaja takie głupie tematy jak autor /autorka

Gość gość
kilka tysiecy i kazdy pasztet bedzie fajnie wygladac

Warto zainwestować w swój wygląd.Ja polecam zacząć od zębów.800zł i mam bialutkie zęby.Kuracja żelem Dr Martin Schwarz Expert.

Gość gość
Nadwaga zabija seks skutecznie.

Gość gość
Ja fajnie wyglądam i nie potrzebuje zabiegów chirurgii plastycznej. Faceci na mnie lecą a jestem mężatką i tak sobie myślę, że to błąd wychodzić za mąż w mlody wieku. Teraz miałabym lepszych facetow do wyboru i młodszych a tu już nie bardzo można coś zmienić :( może inny byłby mniej chamowaty od mojego męża?

Gość gość
Moim zdaniem najgorsza jest duza otylosc i brak wychowania kultury. Reszta ujdzie

Gość gość
otyłość, niski wzrost jak krasnal , małe cycki, krótkie włosy, problemowa cera, brak makijażu , zaniedbane dłonie i paznokcie