Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uj wam w dooope

Polecane posty

Gość gość

kondony

Gość gość
miałem sie dziś pośmiać z morderstwa niejakiego A. Leppera a raczej z tego komu sie je przypisuje ale tak se mysle, że i tak już wam za dużo mówie. w końcu wyjdzie na to, że z wami trzymam czy jak.

Gość gość
dlatego zawieszam swoja proroczą działalność do odwołania przynajmniej w kwesti waszej przyszłości. ogranicze sie do losów wszechświata i przyszłości sportu

Gość gość
czyli kwestii, które są dla was mało istotne. no sory kooorfa ale do c***ja ze wszystkiego nie zrezygnuje tym bardziej, że w szklanej kuli widze sie jako organizator olimiady i to w niedalekiej przyszłości. ja rozumiem, że tam też macie rodzine ale c***j mnie to obchodzi.

Gość gość
zreszta może mnie wykończy przestępcza drobnica i bedzieta mieli spokój. chociaż to mało prawdopodobne o ile chcą zwiększyć zyski i myśla zanim strzelają.

Gość gość
a jak nie myślą to ja ich rosjepe i bedzie paru przychlastów mniej

Gość gość
weźta te siódmą wode po kisielu przelejta do innych działów, niech sie uczą czegoś nowego albo wyslijcie na płatny urlop. chyba sie już kooorfa dosyć nachapali. chcecie koorfa zarabiać czy prowadzić hospicjum dla niepełnosprawnych umysłowo pociotków?

Gość gość
koorfa stoi to wszystko w miejscu jeden z drugim zmieniaja tylko nazwy dla zakładów, które można se samemu zrobić z podstaowej oferty. młodzież ma wypiertolone na sport zakładają sie tylko jepane drobne pijaczki jak im co zostanie z prac dorywczych albo zapomogi. czym chcecie wpływać na cokolwiek? spełnianiem propozycji nie do odrzucenia?

Gość gość
ja kooorfa wiem, że sa odgórne prykazy i manipulowanie nastorjami społecznymi na róznym poziomie ale to chyba kooorfa na imprezach o międzynarodowej skali. co wy koorfa robita z ekstraklasą do c***ja? co to kooorfa jest pasieka dla kulawych jeleni kooorfa?

Gość gość
mam czwórkę dzieci z moją 13-letnią siostrą z zespołem Downa :classic_cool: czwórkę żywych a o tych zakiszonych w beczkach już nie wspominam :classic_cool:

Gość gość
se ktoś kupił drużyne? fajnie niech se jeszcze kupi stadion i sam zbiera podatki na sport. jak ogladam mecz to mam wrażenie jakbym był na giełdzie. jeszcze kórfa tylko brakuje zielonych i czerwonych wskaźników i informacji o cenach akcji

Gość gość
nie wpiertalaj sie w monolog. to sie tak długo nie utrzyma.. o ile chcecie zachować pozorną autonomie sportu

Gość gość
jak byłem w szkocji to co pół kilosa była siedziba innego buka. w pubach ludzie grali w jakieś nieznane mi do tej pory gry itd. w jepanej szkocji koorfa telewizory miliony ofert i okazji a u nas co kooorfa? piertolony kiosk ruchu i uzgadniane oferty? wolicie automaty? to troche prostsze? no niby tak. ślika wisienka koootas gurszka peeesda pod okiem. to na waszym poziomie

Gość gość
5 do 30 % wygranych przy czym większosć przypadajaca na godziny szczytu głupoty i kretyńswa graczy do ręki dla paru założe sie że też nieprzypadkowych osób. co to ma koorfa być jepane średniowiecze do c***ja? już kooorfa papuaska mafia ma bardziej wyrafinowane metody

Gość gość
niedługo uchwalicie ustawe o obowiązkowym zakładaniu automatów na drzwi do lodówek , okna i klapy sedesowe ...ja piertole.

Gość gość
trafiłeś rządek możesz sie wysrać nie trafiłeś mandat za sranie w miejscu publicznym

Gość gość
trzy z pięciu przy stawce 5 złoty możesz se wziąć parówke z lodówki. nie trafiłeś zapiertalaj do automatu w drzwiach marketu. wy tak specjalnie czy taka macie metode?

Gość gość
kto to gooofno w ogóle produkuje? zakaz hazardu internetowego. płacisz czy nie płacisz podatku... mam wrażenie że ktoś w polsce specjalnie tak wszystko piertoli żeby za granica sie cieszyli że u nich jest tak zajepiśie

Gość gość
no i co widze? no widze koorfa że do hot spotów zajeżdżaja wypasione bryczki ludzi którym sie najwyraxniej w życiu powodzi ale postnowili wszytko przegrać. jasne kooorfa. może jeszcze na legalu napiszta informacje że wygrywają tylko kolesie z klubu. jesteście debilami koorfa. radze wam pakować siope i stąd spiertalać póki możecie

Gość gość
kooorfa ludzie ja nie jestem jedynym spostrzegawczym. a dużo nie trzeba żeby sie takie bezczelne przeały sypły. no i co? zaczniecie kooorfa mordować spostrzegawczych? może jeszcze w hot spotach to zwwiekszy frekwencje kooorfa:D

Gość gość
ja piertole co za bydło. normalnie kooorfa 19 wiek

Gość gość
wypiertalam chyba z powrotem na wyspy albo sie wyprowadze na wyspy jakies inne najlepiej takie, których nie ma na mapach żebym nie musiał z debilami dzielić przestrzeni publicznej

Gość gość
i co myślicie, że tak juz zawsze będziecie se zbierali isienki i inne ananasy? a może że wystarczy zaciukać niezadowolonych z kierunku w jakim zmierza biznes hazardowy w polsce żeby utrzymać status quo? powodzenia koorfa.

Gość gość
ja wiem jedno. to że w promieniu stu kilometrów znajduje sie jedyna mordownia z penością nie oznacza, że ludzie z kasą zaczna tam chodzić na obuiady z rodziną. no ale ktoś wam w końcu pozwala na to nieudacznictwo połączone z porażeniem mózgowym spowodowanym wykładniczym powiekszaniem majątku. nie wiem czy zdajecie sobie sprawe jak wyglada wykres funkcji wykładniczej ale chyba nie inaczej zdawalibyście sobie sprawe że to sie musi kiedyś skońćzyć

Gość gość
si e kiedy w kooorfie to rospiertole im te bryki wpadne w drzwi wrzuce koktajl mołotowa i bede czekał z bejzbolem na brzęczących klientów opuszczających lokal w drodze do domu aby ucałować rodzine przed snem potrzebnym przed podjęciem uczciwej pracy i c***j mnie kooorfa obchodzi z kim kto i za co sie kooorfa trzyma

Gość gość
siedział nie siedział zna taekwondo albo komendanta..piertoli mnie to kooorfa. jak juz zaczne to zapiertole wszyskich

Gość gość
a jak koorfa nie bejzbolem to strzykawką. i niech mi jakas kooorfa wpadnie do domu za niedługi czas w tej kwesti to będę wiedział skąd mieli cynk. tylko na to czekam koorfa.

Gość gość
swoją droga jakim kretynem trzeba być żeby podjeżdżać do takich miejsc niemal na legalu po wypłate? bo moim zdaniem wymaga to zdebilenia w stopniu co najmniej krytycznym

Gość gość
ja wiem ze jes jeszcze pranie kasy itd ale to mi akurat nie orzeszkadza. kazdy kto okrada złodziei na górze jest moim sprzymierzeńcem:) o ile nie jest akurat z innych powodów wrogiem. tak czy inaczej z peniakami jest tak, ze najczęściej służa do wabienia większych sztuk. później sie to masowo odłowia. możńa sobie obejrzeć filmy z połowu waleni i masakry delfinów w japońskich zatokach. to będzie wygladało podobnie.

Gość gość
trzeba drapiezniki zanęcić a jak sie zacznie woda w morzu "gotować" to znak że czas zaczać masakre. ale rozumiem że do was to nie dotrze bo nie macie mózgu tylko instynkt. może i dobrze że polska będzie żyła z rybołustwa:D:D