Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uj wam w dooope

Polecane posty

Gość gość
w końcu jest u nas stocznia chociaż nie wiem czy wciąz nalezy do nas a jeżeli nie to czy ktoś nam buli za to ze u nas jest. nie wiem. ale to nieistotne skoro sie okazuje że najlepsze łowiska są w głębi lądu:D

Gość gość
kooorfa nie znam sie na tym ale może mi ktoś podpowie? leszcz to drapieznik?

Gość gość
znakiem tego wasze resoraki sa bezpieczne:) w sensie, że nie grozi im wizyta u blacharza:)

Gość gość
ja piertole dobrze że se tak z wami pogadam bo bym głupote zrobił. dziekuwa koorfa wiem że macie mnie na widelcu. pamięć mi nie szwankuje obróbka danych też jest niezła. może was to rozśmieszy ale widelec ma da końce;) podejrzeam, że niebawem wpadniecie z propozycj ą nie do odrzucenia. od razu wam odpowiem, że ją odrzucam. narazie

Gość gość
nie po tym jak to zrobiliście. piertole to. nie będe chodził na smyczy i sie zastanawiał dlaczego wszyscy których znam postanowili mnie wyjepac. w zasadzie to mi sie odechciewa wszystkiego jak o tym pomyśle

Gość gość
w dodatku te szantaże emocjonalne i wrzuty na sumienie jakbyście kooorfa nie wiedzieli co sie stało wkooorfaicie mnie jepane skooorfiele

Gość gość
i co was tak cieszy że jeseście zawsze dwa kroki do przodu? ja piertole też mi wyczyn koorfa. nie możecie se znaleźć innej ofiary? ja sam sie nie wskocze na patelnie i nie skocze najpierw po gaz. takiego kooorfa wała.

Gość gość
jak wam sie wydaje że mi dajecie jakąś alternatywe to wam sie le wydaje. więzienie to więzienie. tu czy tam jeden c***j. wole sie wychuśtać. miłego dnia zycze

Gość gość
nigdy kooorfa nie zostane l********giem. zapamiętajcie to sobie. w jakimkoliek sensie. a jak fizycznie mnie ktos do tego zmusi to najpierw zabije jego a potem siebie. nie będę natomiast nikomu jadł z ręki i żył z ultiamatum nad karkiem. zapomnijcie.

Gość gość
to jest kooora niewola a ja nie posiadam zdolności selektywnego postrzegania faktów i dorabiania miłej filozofi do sytuacji. czyli że sie nie nadaje do waszych celów. zatem skończcie to bo szkoda czasu i pieniędzy.

Gość gość
może wam sie wydaało że posiadam ale to tylko moja wyobraźnia. snucie opowieści a samoświadomość to dwie różne sprawy. nie umiem sam sobie pisać bajek i żyć w cudzych. nie wiem jak w ogóle ktoś może chcieć to umieć

Gość gość
jedno co mnie interesuje to prawda i fakty oraz implikacje, spekulacje i przekształcanie równań tak żeby dało sie je rozwiązać. reszta mnie z grubsza c***j obchodzi

Gość gość
zdaje sie że znacie mnie nie od czoraj to chyba kooorfa wiecie że nie można mnie kupić ani zmusić do niczego na dłuższą metę. nie wiecie kooorfa?? wiecie kooorfa......... ja piertole. o c***j wam biega?

Gość gość
chociaz powiedzta kiedy wpiertul żebym wiedział że nie trzeba używać ostrych narzędzi:D

Gość gość
wwiecie co zrobie? sam zaczne. może przynajmniej na to mam wpływ

Gość gość
w razie czego zaopiekujcie sie psem pocieszny jest a jak sie go bliżej pozna to jeszcze bardziej. przyda wam sie bardziej ode mnie

Gość gość
macie coś do powiedzenia? chociaz słowo? nie? no i dobrze.