Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile jeszcze musi dzieci zginać??!!

Polecane posty

Gość gość

Od wczoraj nie ,moge sie pozbierac po przeczytaniu tego info o skatowaniu na smierc 4-latki. Powiedzcie prosze ile jeszcze musi dzieci zginac zeby w tym zj*****m kraju cos sie zmienilo. Zeby lepiej, sprawniej kontrolowano domy patologiczne? Co trzeba zrobic? W wiadomo ze 500+ tylko wszytko pogorszy.

Gość Kafe Sheriff
Temat zglaszam na policje z art 133 kk

Gość gość
Ale ze co?? Nie zrozumiles o czym pisze? Chodzi mi o to ze zalamala mnie ta wiadomosc. Zastawiam sie co mozna zrobic zeby dz9ieci ochronic?? Ja nie nawoluje do niczego?

Gość gość
Co robić? Pojęcia nie mam a to jest przerażające co się dzieje przecież dzieci to skarb nie wyobrażam sobie jak tak można. Nie ma chyba miesiąca w którym nie było by tragedii pierwszy raz w ciągu tego tygodnia chciałam zobaczyć co dzieje się na świecie i co od razu taka tragedia no coś okropnego i jak zwykle nikt nic nie widział nikt nie nie słyszał

Gość gość
ja mam to samo,cała nocka nieprzespana,to było w mikołajki ludzie...takie mikołajki dziecku sprawili... Zamiast dawać takim 500 plus do ręki ,niech pracownicy mopsu zabiorą do sklepu,pójdą do przedszkola/szkoły opłacić wycieczki/inne wydatki,albo niech taki rodzic wskaże na co trzeba a mops niech przypilnuje by to zakupić/opłacić. Ponadto w takich rodzinach(przypominam ze matce tej dziewczynki jedno już zabrano) powinny być obowiązkowe badania lekarskie-lekarz do domu 2 x mc czy dziecku nic nie jest. Ogólem duzo wieksza kontrola-ja wiem że to trudne,że koszta i wgl,ale stawką jest życie tych dzieci.

Gość gość
patole zatłukli przyszłą małą patolkę; tragedia rzeczywiście :o i pewnie mała była Nikola czy inna Dżesika :o

Gość gość
Ja siedze w pracy i płacze. Mam 3 letniego synka normalnie ta widomosc o tej 4-latce mnie przygniotla. Kara smeirci, ktorej w naszym kraju nie ma to nawet za malo. Powinno sie takiego zwyrodnialaca torturowac pomalutku. Oewnie nawet dozywocia nie dostanie. Bo taki mamy sysem kar.

Gość gość
ja nie lubie dzieci,wkurzają mnie okropnie,ale ta wiadomosć mnie załamała,przecież to żywa istota,bezbronna zapatrzona w patologiczną mamusie i "wujka". Jak juz się cipzko postarało o dziecko to niech się zajmuje jak należy albo odda komuś kto pokocha,a nie daje fagasowi do treningu mma! Obojgu karę śmierci,oczywiście na raty,minimum 4 dni.

Gość gość
Ta mamusia w ciazy jest,tacy jeszcze dostaja nagrode dziecko,a Ci co pragna mie moga