Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oszczedzam na dzieciach partnera od kiedy oni mieszkają ze mną

Polecane posty

Gość gość

Okrzykniecie mnie złą ale po prostu uznałam że moga bawić się używanymi zabawakami (allegro albo bazar) i tak samo nie muszą chodzić w markowych ciuchach i moze być ciucholand. Na jedzeniu nie, ale nie pozwalam im zostawiac na talerzu jedzenia, mają zjesć wszystko do ostatniego okruszka. Z obierek warzywnych i owocowych robię musy miksująć. Jak jest u was?

Gość gość
Jakich znowu obierek ???

Gość gość
No jak obieram jabłka albo marchew,itd...

Gość gość
A co sie stało że zamieszkały z tobą ? Matka umarła czy okazała sie nienormalna ?

Gość gość
10:04 Żartujesz chyba.. I ty żresz normalnie takie obierki ? Czy tylko im dajesz jak świniom w chlewie ?

Gość gość
A wieszty durna autorko że pod skórką (obierki) jest najwięcej witamin?Widać bozia nie dała rozumku!

Gość gość
W obierkach najwięcej witamin i najwięcej oprysków i innego cholerstwa. Nawet jabłek dziś nie zaleca sie jadać już ze skórką tylko obierać.

Gość gość
Tak tak :) a ja znam matkę biologiczną dziecka która dostaje alimenty 800zł,karmi córkę plackami ziemniaczanymi,naleśnikami i ubiera w lumpeksie i twierdzi ,że jest ok. Dziewczynka jak dostała ode mnie firmową bluzkę to trzyma ją na "specjalnie wyjścia" gdyby mieszkała z nami miała by wszystko co najlepsze...

Gość gość
A powiedz, gdzie dzisiaj nie ma chemii?

Gość gość
Matka ma innego faceta i powiedziała że jej poprzednie życie jej nie interesuje i jak chce to moge te dzieci sobie zabrac.

Gość gość
No to masz na te dzieci alimenty...i na co je wydajesz?

Gość gość
Alimenty ma mój partner, spąłcamy z nich kredyty konsumenckie moje poprzednie.

Gość gość
Weź k***a idź posprzątaj chatę przed świętami zamiast wymyślać durne prowokacje.

Gość gość
gość dziś W takim razie ty i tamta matka jesteście siebie warte :) i odrazu widać ,że zmyślanie to twoje życie :) to ci pozostało..smutne

Gość gość
Biedne dzieci....ch. u. j z tymi używamy, lumpeksami i obierkami. Straszne jest to, że tak naprawdę nikt ich nie chce, są jak bezdomne szczeniaki, czasem ludzie tak robią właśnie z psami, chcą, wezmą, a później jak problem to, bo brudzą, bo kosztują to wywożą do schroniska, a schronisko to tylko taka tania, biedna przechowalnia...i właśnie dom ojca tych dzieci to takie dla nich schronisko...bardzo smutne mają życie te dzieciaki :( dobrze chociaż, że mają siebie.