Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki obiad zrobię jedną ręką? Druga w gipsie.

Polecane posty

Gość gość

Uda mi się tylko ze 3 warzywa obrać i pokroić :) wczoraj ugotowałam makaron z tuńczykiem, puszki, 2 cebulę musiałam pokroić, ręka mnie rozbolała, czyli obieranie ziemniaków odpada, zupy też raczej, bo więcej warzyw nie pokroję. Krojenie mięsa tym bardziej. Nie mam pomysłu, a dość mam zamawiane żarcia.

Gość gość
Podpowiedzcie coś, proszę :)

Gość gość
Tia.. a w chuście pewnie niemowlak i nogą zamiata podłoge i jednocześnie gada do tel umieszczonym w ramieniu mówiąc pracownikom co mają robić

Gość gość
Naleśniki, tosty, zapiekanka z mięsa mielonego i makaronu. Zupy z powodzeniem możesz zrobić z mrożonek, są pyszne.

Gość gość
Spaghetti z sosem ze słoika, zapiekanka makaronowe, rosół i zupy na wywarze, są w sklepach różne mrożonki, warzywa na patelnie z hortexu, gotowe pyzy, pizza guseppe,

Gość gość
Dziękuję za podpowiedzi. Znacie jakieś dobre gotowce?

Gość gość
W Tesco mają świetne sosy marki Tesco Finest, mają też prosty skład, beż żadnych glutaminianów, tylko do tanich nie należą...

Gość gość
ja często kupuje warzywa na patelnię, mieszankę królewską, pojedyncze mrożone warzywa i włoszczyznę w paski. na bazie tego zrobisz pyszne zupy. Z drugich dan-kup prasowany schab lub poledwice, ewentualnie żeberka i upiecz. możesz tez upiec całego kurczaka.

Gość gość
ja często kupuje warzywa na patelnię, mieszankę królewską, pojedyncze mrożone warzywa i włoszczyznę w paski. na bazie tego zrobisz pyszne zupy. Z drugich dan-kup prasowany schab lub poledwice, ewentualnie żeberka i upiecz. możesz tez upiec całego kurczaka.

Gość gość
Dzięki za super pomysły :)