Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

depresja ciążowa

Polecane posty

Gość gość

Chyba mam to cholerstwo. Mam też rozwinięty system wypierania, więc dopiero teraz na to wpadłam. Jestem w 8 miesiącu. Nie mam sił psychicznych na zajmowanie się dziećmi, sobą, czymkolwiek. Ktoś tak miał?

Gość gość
Ale co dokładnie czujesz? Bo może to zwykłe zmęczenie fizyczne i psychiczne na końcu ciąży? W jakim wieku są twoje starsze dzieci?

Gość gość
z tego co wiem to jest takie cos jak lek przed porodem i przed tym czy sobie kobieta poradzi w nowej roli ale czy to nazywa sie depresja to nie wiem. moze to jest po prostu niepokoj przed tym co nowe i nieznane wiele kobiet ma takie odczucia na koncu ciazy obawy ze nie odnajdzie sie w nowej roli ale jak juz sie urodzi i wroci do domu, ustawi sie cały rytm dnia to wszystko wraca do normy

Gość gość
cieszę się, ze mnie to nie dopadło, ale to chyba zasluga tego, że w porę posłuchałam lekarza i zaczęłam suplementować pregna plus, który nie tylko dostarcza niezbędnych składników odżywczych dla mamy i dziecka, ale też wspiera mój nastrój i samopoczucie. Nie miałam ani huśtawek nastroju ani nie czułam się super zmęczona.