Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy chłopak przestał liczyć na seks

Polecane posty

Gość gość

Mam chłopaka, jesteśmy razem już ponad rok. Jest to związek na odległość, ale systematycznie widzimy się co weekend. Od jakiegoś czasu nie ukrywam ze w sprawie seksu droczylam się z chłopakiem, trochę bolała mnie głowa, kilka razy mi się nie chciało, kilka razy go zwodzilam, kilka razy sprawdzałam czy ma na mnie ochotę rozpalajac go, a potem dawałam buziaka i szłam spać. W ostatni weekend w piątek zauważyłam że nawet się do mnie nie dobieral ani nic zupełnie. Bardzo zimny w tych sprawach się zrobił. Gdy zapytałam z uśmiechem lekkim 'co się stało?' 'Czy może przestałam go kręcić?' Otóż mój chłopak stwierdził że w sprawie seksu nie może na mnie liczyć i przygotowuje się specjalnie na weekend aby było mu lżej. Trochę zdebialam. .. czy to normalne aby chłopak wolał sobie wiecie... ulżyć, niż postarać się jeszcze bardziej??

Gość gość
To co ma zrobić? Ja bym cię zostawił po tych akcjach typu : rozpalałam go a potem buzi i spać.Jesteś manipulatorka. Poza tym on może pomysleć że ci sie nie podoba. Nie wpadłaś na to.

Gość gość
Sam bym tak zrobil na jego miejscu. Jak zachcialo ci sie gierek na poziomie dzieciakow z gimnazjum to teraz masz.

Gość gość
Co sie stalo? Haha:D Olał cb cieplym moczem bo nie zaslugujesz na miano kobiety. Impotentka:D

Gość gość
pewnie jakas kolezanka mu ulżyla :D

Gość gość
I facet prawidłowo postąpił, sam wolałbym masturbację od proszenia się o seks u takiej idiotki... chciałaś się zabawić w niedostępną, to teraz masz za swoje. Chłopak zapewne już rozgląda się za inną partnerką, bo zdał sobie sprawę że ty seks traktujesz jak kartę przetargową.

Gość gość
Tak właśnie kończą się wasze gierki i manipulacja seksem, aż dziwne że w ogóle się jeszcze z tobą spotyka, bo ja już dawno bym cię olał.

Gość gość
to teraz p*****l się sama, najlepiej kup sobie wibrator i jazda

Gość gość
Ma się bardziej starać? To co może ma stanąć słupka i zamerdać ogonkiem, wcześniej robiąc minkę "ale dziś byłem grzeczny". Idiotka.

Gość gość
a jakby tak Ciebie rozpalił do granic, dał buziaka i poszedł spać, to byłoby Ci miło ? durna baba z Ciebie

Gość gość
Boshe ale te baby to jednak głupie i durne som.

Gość gość
Haha. To jak bedziesz potrzebowac podwozki autem lub naprawy czegos, to powinien ci dac calusa tylko i nic wiecej:D BUAHAHAAAHHHAAAAA co za debilka:D

Gość gość
Lepsza masturbacja niż seks z debilką.

Gość gość
Co za kretynka. Zdarza się, że komuś się nie chce, głowa boli, albo były już jakieś pieszczoty, ale "coś" nie pasuje i wtedy odmawiamy - i to jest spoko, bo zmuszanie się jest złe. Ale celowe takie gierki to porażka, czy ty go w ogóle szanujesz, że tak nim chcesz manipulować?

Gość gość
no to teraz zapracuj dupą, na tyle mocno, aby odbudować w nim zaufanie... wy baby dalej myślicie, że dupa to wasza największa broń.. litości

Gość gość
Granie tyłkiem kończy się na ogół tak, że facet znajdują sobie nową kobietę.

Gość gość
Oczywiście że to normalne że facet woli sam sobie ulżyć, albo skorzystać z innej kobiety niż łasić się i prosić o seks z kobietą z którą podobno jest w związku i która stara się manipulować facetem za pomocą własnej d**y. Kiedyś może i to skutkowało, dziś to żaden problem aby znaleźć sobie zastępstwo, wystarczy dostęp do internetu i w 20 minut znajdzie się chętną kobietę, która z przyjemnością odda się zabawom cielesnym.

Gość gość
no niechce mi się wierzyć, że żadna tutaj z obecnych nie stosuje właśnie takich sztuczek aby coś wymóc na swoich partnerach, no nie wierze! (autorka)

Gość gość
Kobiety po takich zagrywkach są zdziwione, że mężczyźni olewają kobiety. Po kilku takich i innych numerach przychodzi zrozumienie, że samice to podgatunek i trzeba traktować je z buta,*****ać, j***c nic się nie bać, związki tylko przynoszące zyski ...choćby ten seks, ale żadnych formalności, bo wtedy można wymienić na inny model.

Gość gość
Nigdy tak nie robiłam. Seks to nie karta przetargowa. Jestem z moim mężem 15 lat i nigdy nie przyszło mi do głowy wymuszać na nim cokolwiek za pomocą własnej d... Albo to "sprawdzanie czy ma na ciebie ochotę". Ty jesteś normalna? Jakbyś się poczuła w odwrotnej sytuacji? Wyobraź sobie że to on rozpala cię do czerwonosci a potem olewa. Podejrzewam że poczułabyś się jak śmieć. Faceci też mają uczucia i powinnaś to uszanować. Oczywiście - masz prawo nie mieć ochoty na seks. Ale nie rób wtedy złudnej nadziei.

Gość AnastazjaHOT
Jesteś egoistką. Jak można kimś tak manipulować ? Widocznie ci na nim nie zależy bo w prawdziwym związku liczy się szczerość i szacunek a tobie tego widać brakuje. Ja w ogóle bym sobie odpuściła taką znajomość na jego miejscu. Zachowanie rodem z gimbazy. Ile ty masz lat 15? Bo po tym co wypisujesz widać że kobietą jeszcze nie jesteś. W końcu cię zostawi I DOBRZE

Gość gość
Teraz to on liczy tylko że jakaś nową łanie wyrwie, a Ciebie zostawi. No bo jak w tej kwestii liczyć na Ciebie nie może, to jak ma liczyć w bardziej życiowych. W sumie to baby same na siebie bicz ukrecily, teraz łatwo o sex

Gość gość
zgadza się, łatwo. tylko trzeba uważać na śmiertelne choroby przenoszone drogą płciową :P

Gość gość
masturbacja jest przyjemniejsza od seksu

Gość gość
Jak się nie wie, co to seks, tak jest :D