Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odbilam faceta innej

Polecane posty

Gość gość

Ale boje sie ze spotka mnie za to kara. Pozalismy sie, on ja zdradzil ze mna. Niewiedzialam ze z tego cos bedzie a jednak. Jestesmy juz dwa lata razem, za kilka miesiecy urodzi nam sie dziecko. Jest ok. Fakty sa jednak takie ze go jej odbilam. Nie byla najlepsza partnerka, nie pracowala i wydawala jego kase na swoje potrzeby. Pomagala tez swojemu synkowi. Sama nie miala zamiaru pracowac. Byl jej potrzebny tylko po to by ona sama nie poszla do pracy. Zniszczylam ten zwiazek jakby nie bylo a podobno karma wraca...

Gość SlowianskaLala
Tak. Karma wraca.

Gość gość
Z tobą będzie tak samo jak z jego pierwszą . Nie wierz we wszystko co on mówi.O tobie też tak będzie opowiadał.

Gość gość
nieważne jaka ona była - twój facet to szmata. Zdradził zamiast odejść. Ten typ co nie powie wprost, że coś mu nie pasuje tylko wbije nóż w plecy i powie, że to twoja wina. Więc słusznie się martwisz

Gość gość
Zdradzil powiedzial jej odrazu i rozstali sie...nie oszukiwal nie klamal.

Gość gość
skoro dal sie odbic, jakby byl jakimis starymi gaciami to nic nie stoi na przeszkodzie by inna tez go se odbila :O widzialas co bralas wiec licz sie z tym co moze sie stac, proste.

Gość gość
ja rowniez nie zaufalabym takiemu mezczyznie. nie ma co oceniac. ludzie czasem robia glupoty, ale poki jestescie oboje mlodzi, masz sie czego obawiac prawdopodobnie. "jesli" bedzie zdradzal, to nie rob krzywdy dziecku i nie odchodz. wiedzialas,jaki typ faceta bierzesz na partnera. wiedzialas tez, ze uprawiajac seks, mozna zajsc w ciaze. powodzenia

Gość gość
Zazdroscilas i tez chcialas , zeby cie sponsorowal, moze to nie trwac dlugo .....

Gość gość
P********z glupoty. Ja caly czas pracowalam. Dopiero od miesiecy siedze w domu...bo jestem w ciazy i pracodawca zwolnil mnie ze swiadczenia pracy bo byla za ciezka ja na moj stan