Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce znow normalnie sie kochac

Polecane posty

Gość gość

Witam Was wszystkich. Pierwszy raz w życiu udzielam się w takim forum. Mam problem o ktorym nie mam z kim porozmawiać. Chciała bym prosić o przemyślane komentarze ,gdyż naprawdę mi na tym zalezy. Jestem żoną i matka dwójki dzieci. W stałym związku 9lat. Nie miałam z tym raczej wcześniej problemu ale od około dwóch lat niezbyt często a nawet ostatnio wcale nie podniecam sie i nie mam ochoty na seks z mężem. Nie zdradzilam i nie zdradzam żeby był jasne. Muszę się raczej zmuszać do uprawiania seksu i rzadko dochodzę. Jest to dla mnie przykre i nie potrafię sobie z tym poradzić. Mąż to mnie w końcu o zdradę zacznie podejrzewać. Mogłabym w swojej obronie przedstawić kilka argumentów ale może najpierw chciałabym usłyszeć czyjeś opcje. Może się pokryją z moja myślą?. Co mam zrobić żeby się to zmieniło bo bardzo tego pragnę. Tym bardziej że mam 28 lat

Gość gość
Nie jesteśmy zwierzętami ze musi nam sie chciec na zawołanie. A po drugie to może już nie kochasz męża skoro cie nie podnieca.

Gość gość
Tego obawiam sie najbardziej. Mam dobrego męża. Jest bardzo dobrym ojcem. Ja dużo pracuje i myślałam na poczatku ze to przez zmeczenie

Gość gość
Seks to nie wszystko, nie możesz na tego podstawie wnioskowac czy kochasz meza czy nie, jest wiele innych aspektow. Pewnie wiesz czy go kochadz czy nie ale nie patrz przez pryzmat seksu na to, czlowiek jest wart wirle wiecej niz odrobina przyjemnosci. Moze poprostu po ciaxy spadlo ci libido. Ale milosc nie jest na rowni seksu. Milosc to o wiele wiecej

Gość gość
to sprawia monotonia dnia codziennego.

Gość gość909877
Kochanek wskazany :)

Gość gość
Zamiast porozmawiać z męzem to żalisz sie na kafe? Kobieto takie sprawy rozwiazuje sie z drugą połówką!

Gość gość
Dla mnie seks to nie wszystko i zgadzam sie z ta wypowiedzią ale mam beznadziejne wrażenie ze bez tego sie nie obejdzie, ze to ważne jest dla mojego męża i powinnam

Gość gość
Przygotowuje się wlasnie do rozmowy

Gość szeregowy czereśniak
ja jako facet powiem tak. Kobieto weź się za siebie. Niewiem. Oglądaj p****le czy coś innego, ale musisz to zmienić bo jak się w domu tego niema, to ma się poza domem.

Gość gość
Dzięki

Gość gość
PROWO ale śmiszne:)

Gość gość
a co na tym forum nie jest prowo

Gość gość
standard. jeleń zrobił dwójkę dzieci i przestał być potrzebny do reprodukcji to po co uprawiać z nim seks... nie zapomnij za parę miesięcy założyć tematu "co za skur..., ledwo 6 miesięcy mu nie dałam a już skoczył w bok. zna ktoś dobrego adwokata?"

Gość gośćmalenka
Autorko mialam tak po porodzie. 0 ochoty, wogole peklam w kilku miejscach i .... nie wazne. Zagoilam sie, zakupilam kulki gejszy, musze przyznac ze dzialaja jak natkotyk. Na poczatku nie bylam przekonana, nic to na mnie nie dzialalo. Jednak po pewnym czasie gdy miesnie zaczely pracowac, wracac do normy ciagle chodzilam napalona. Dzieki kulkom zacxelam odczuwac przyjemnosc ba mam teraz juz orgazmy pochwowe ktorych wczesniej nie mialam nigdy. Mi to pomoglo, robilam sie mokra i napalona na meza. A noi wiadomo, ze dzialaja zbawiennie na miesnie. Poczytaj troche o "Aksamitnym uscisku". Przywroc kondycje cialu a bedziesz blagac o wiecej.

Gość gość
No super

Gość gość
Dzieki za rade z kulkami. Poczytam

Gość gośćesesfsdfdsf
jestem starsza od ciebie i nie mam takich problemów, myśle że twój stan to zmęczenie psychiczne nudnym życiem rodzinnym. dzieci i obowiązki aż do porzygania sprawiają pewnie że chuj strzela i można się pochlastać z nudów, weź zrób coś ze soba, zabierz się za sport i znajdź czas dla SIEBIE