Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

19 miesięcy co kupić dziecku na prezent świąteczny

Polecane posty

Gość gość

Nie wiem co kupić mojemu chrześniakowi na prezent świąteczny. Sama mam już prawie dorosłe dzieci i nie jestem w temacie. Z chrześniakiem często się widuje, ale na prezent nie mam pomysłu. Chłopiec ma 19 miesięcy. Lubi klocki. Ma jeden zestaw podstawowych plastikowych klocków z których układa wieżę. Lubi książeczki, ale ma ich naprawdę dużo, i te grające, do czytania. Najbardziej lubi taką co wkłada się i dopasowuje różne obrazki. Myślałam nad ciastoliną albo piaskiem kinetycznym. Wiem, że ma kredki, ale zostały na razie schowane ponieważ głównie je obgryzał. Interesują go koparki, samochody. Ale nie bawi się nimi, woli pokazywać je na obrazkach lub naśladować dzwięki. Nie wiem czy kolejka byłaby dobrym pomysłem. Myślałam też na książkami typu obrazkowe np. pory roku, albo w mieście. Z innych zabawek lubi figurki zwierząt, nie lubi zabawek typu sorter, za to lubi układać jakieś małe puzzle. Myślałam nad sankami, ale rodzice powiedzieli, że to jeszcze za wcześnie. Może macie jakieś rady. Z góry dziekuję

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować