Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość28ipół

MĘSKIE PERFUMY. Które sobie kupic ???

Polecane posty

Gość gość28ipół

Nie wiem jak ja to zrobiłem ale znalazłem sobie dziewczynę. Sama mnie przygarnęła. Zawsze wydawało mi się, że czeka mnie samotnośc. To moja pierwsza dziewczyna choc mam już prawie 30 lat :P Muszę się trochę ogarnąc tak aby widziała, że się staram i ogólnie mam trochę klasy w sobie. Zawsze kupowałem sobie zwykłe dezodoranty za 15 czy 20 zł. Teraz chcę kupic sobie dobre perfumy za parę stów może nawet jeśli będą tego warte. Kilka lat temu słyszałem, że Acqua di Gio tak zachwalano. Mam też kilka pytań do Was. Czy lepiej kupic dużą butelkę 200 ml czy może mniejszą ? Nie wywietrzeje jeśli postoi ze 3 lata. Na codzień nie będę ich używał a jedynie w weekendy pewnie. Może ktoś słyszał o jakichś promocjach, okazjach ? Pomóżcie, zależy mi ;)

Dla mnie Fahrenheit to największy koszmar jaki istnieje :D Każdy lubi co innego :) Autorze ile osób, tyle interesujących zapachów. Jeśli robisz to raczej dla dziewczyny, niż dla siebie, to zabierz ją na zakupy i niech Ci coś dobierze. A jeśli kupujesz je dla siebie, to idź sam i potestuj.

Gość gość28ipół
Jak to przetestuj ? Można tak ? Nawet nie wiedziałem. Płaci się za to ?

Gość gość28ipół
I na czym polega to testowanie ?

Na co perfumy ci autorze powiedz? Dam ci prostsze i przede wszystkim tańsze rozwiązanie: idź kup kilka olejków zapachowych do ciasta: wanilia, anyż itp i wymieszaj je wedle swojego gustu w fiolce, później do atomizera wlej i włala - perfumy stworzone dla ciebie!