Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jej zabije faceta

Polecane posty

Gość gość
Dla mnie się skończył.

Gość gość
To jestes glupi!!! Ja tez kocham kiedys jednego I zycze mu jak najlepiej w zyciu!!! Jezeli sie kogos kocha krzywdzic nie mozna ani tej osoby ani jej partnera !!! To wtedy jest prawdziwa milosc! I zycz jej szczescia a nie zebys siedzial w wiezieniu za to ze zabiles jej guya I tak bys z nia nie byl bo bys niestety w pierdlu siedzial:( !!!

Gość gość
To jestes glupi!!! Ja tez kochalam kiedys jednego I co? - zycze mu jak najlepiej w zyciu!!! Jezeli sie kogos kocha krzywdzic nie mozna ani tej osoby ani jej partnera !!! To wtedy jest prawdziwa milosc! I zycz jej szczescia a nie zebys siedzial w wiezieniu za to ze zabiles jej guya I tak bys z nia nie byl bo bys niestety w pierdlu siedzial:( !!!

Gość gośćkkhhg
Gamoń pewnie nawet z nią nie porozmawiał,nie powiedział prosto w oczy ze chce z nią byc a teraz się żali...nie dał jej pewnosci to jest z tamtym

Gość gość
Opowiedz jak go zabijesz to bardzo ciekawe.

Gość gość
Kochasz ja ? Tesknisz? To pokaz jej jak wazna jest dla ciebie. Zrob cos co was zblizy do siebie.

Gość gość
Pewnie jej nic nie powiedział, nic konkretnego nie zrobił. Autorze pretensje możesz mieć do Ciebie

Gość gość
Pies ogrodnika?

Gość gość
napisz do niej

Gość gość
Ile masz lat? Byles z nia w zwiazku??

Gość gość
Może mieli kryzys i ona myślała ze juz nie kocha a z czasem dotarło do niej ze kocha tego pierwszego. Z facetami tez tak jest. Pojawia się kochanka a po jakimś czasie zostawiają kochankę i wracają do żony bo kochają nadal zone i żyć by nie mogli z inną. Jest uczucie to nie da się być z kimś innym. Zabijesz go a ona zabije siebie bo nie bedzie chciala zyc sama a ty do końca życia będziesz pokutował tu na ziemi a po śmierc****ekło cie czeka.

Gość gość
piekło cie czeka a jak ona ma dzieci to pamiętaj ze będą szukały zemsty za zabicie ojca i ucierpi twoja rodzina, rodzeństwo.

Gość gość
Zabawiła się i jest dalej z nim? :( przykre to ale widocznie się kochają i żyć bez siebie nie mogą a ty jesteś jakiś szalony, chory psychicznie człowiek zajmij się swoim życiem i żyj, nie ona jedna jest na świecie po co ci kobieta która kocha innego i chcesz zebrać o jej uczucie, ponizac się takich facetów się nie szanuje nie masz ani godności ani honoru facet tyle jest wolnych kob iet i może nawet ładniejszych nie rozsmieszaj nas wstyd ale głupi jesteś żeby latać za kimś kto cię nie chce nie masz żadnych kolegów żeby ci do rozumu przemówili olej ją!

Gość gość
Ty nigdy nie odrzuciłeś żadnej kobiety która chciała z tb być a ty nie chciałeś? I co miała cb zabić? Pomylony jakiś. :p

Gość gość
Lepiej usiądź i zastanów się co sprawia Ci radość w życiu (mówię o akceptowalnych społecznie zachowaniach) i na tym się skup.

gość dziś Ty nigdy nie odrzuciłeś żadnej kobiety która chciała z tb być a ty nie chciałeś? I co miała cb zabić? Pomylony jakiś. jezyk.gif " Ja żadnej kosza nie dałem:P.

Gość gość
Durne prowo tak jak i durny jego autor. Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx