Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pierwszy anal z dziewczyną

Polecane posty

Gość gość

udało mi się bzyknąć moją dziewczyne pierwszy raz w drugą dziurkę, ona twardo twierdzi, ze ty był pierwszy raz. Dziwi mnie to bo spodziewałem się, ze bedzie ciężko i ciasno a tu wchodziło bez zadnego problemu i oporów, po chwili nie było taryfy ulgowej i jechałem prawie na full obrotach a ona jęczała ale z uśmiechem jak by robiła to na codzień, co o tym myslicie, dawała juz komus?? czy ma po prostu elastyczny tyłek, zaznacze, ze ma 20 lat i jest szczupła a anal nie zrobił na niej wrazenia...

Gość gość
Sluchjaj Gowniany Zboku, mamy cie dosc. Spadaj na forum dla takich jak ty.

Gość gość
Ewidentnie to nie pierwszy raz. Okłamuje cię.

Gość gość
pierwszy raz chymmm, mi to wyglądało by jak by robiła to od dłuższego czasu, czyli prosty wniosek: wal ją w d.upe od teraz co dziennie a na 30 urodziny kup jej pampersy bo do 30stki moze jeszcze uda się bez pozdrawiam

Gość gość
jak można mieć 20letnia cip/ke i wkładać ku/tasa do odb/ytu trzeba być pedałem albo cho/lera wie co

Gość gość
hahaha znowu anal to juz nudne tu sie robi ale fakt, anal w sród nastolatak to dzis juz chyba norma a za 20 lat ludność się zmiejszy bo seks w cipke stanie się bezużyteczny ale za to jak na pampersach zarobią

Gość gość
1. W anal walą tylko kryptogeje. 2. Na pewno już niejednemu kryptogejowi dała. 3. Zostaw laskę normalnym a poszukaj sobie jakiegoś ciasnoo***tniego homosia prawiczka.

Gość gość
Dobra rada - idz do sracza i zobacz jaka robi kupe. Jak szersza niz twoj wacek, to nie ma sie czym przejmowac.

Gość gość
Tylko geje chca anala. Moja kolezanka miala takiego... meza. Teraz jej były maz zyje z facetem.

Gość gość
A ja ci mowie - wsadz sam se w d**e cukinie i zobacz czy jest luzno.

Gość gość
a wie ktoś jak się przygotować do stosunku analnego? bo ja bym spróbowała ale trochę się boję

Gość gość
nie umiesz googlować tylko kolejny ten sasrany temat

Gość gość
dla mnie to obrzydiwe ale nie dlatego że jestem z tych co tylko seks w jednej pozycji i przy zgaszonym świetle. Ale tam jest g****o które śmierdzi więc jak wkłada się tam k****a który nie ma 3cm tylko 15cm to musi się ubrudzić i śmierdzieć