Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mała Oliwka

Polecane posty

Gość gość

Mamusia z dzieckiem przygruchała sobie nowego gacha i pozwoliła mu skatować na śmierć córeczkę. O to obraz współczesnych/nowoczesnych kobiet. Wyzwolonych seksualnie. Ważny był bolec w d...e niż zdrowie/szczęście własnego dziecka. I teraz znowu jest w ciąży. Ciekawe po co. Wy dla seksu toście już całkiem powariowały. Tylko to się dla was liczy r...ie. Nic poza tym. Im młodszy rocznik tym gorzej się puszczacie. Nawet z bydlakiem katującym maleństwo. Zero myślenia. No ale drań daje tyle emocji, nie to co normalny/czuły/troskliwy facet. Tamten to fujara/nudziarz. Niech mi tylko jeszcze jakaś samotna(puszczalska) z dzieckiem założy tu temat: Czy mam jeszcze szansę na miłość. Masz szansę: na pas na gołą dupę pusta lafiryndo. Tylko to wam się należy. Ta historia tak mną wstrząsnęła że brak słów. A ten bydlak(jeden z waszych wyśnionych maczo menów do których robicie słodkie oczy) mam nadzieję że będzie gwałcony co noc we więzieniu.Chociaż tak naprawdę ten kawałek ludzkiego ści...wa nie zasługuje na to by dalej żyć.

Gość gość
Zgadzam sie. Taka kobieta powinna miec oblana morde kwasem solnym zeby nikt nie chcial jej rznac. A kazdy debil co chcial wsadzic takiej idiotce powinien miec ukrecone jaja i c***a zeby wiecej nie plodzil nieszczesliwych dzieci:(

Gość gość
Mna rowniez wstrzasnela ta historia, ale mysle, ze ta kobieta rowniez sie znecala nad tym dzieckiem. niewydolna wychowawczo, nie nadajaca sie na matke. Jedno dziecko juz odebrane, drugie zamordowane, a trzecie w drodze. Makabra. Nie wiem jak w ogole mozna bic dziecko, dzis znowu new l pobitym niemowlaku:( Jak mozna bezbronna istote... :(

Gość gość
Ważne że dobrze ją ru...ał, kto by tam przejmował się dzieckiem. No to po wyroku to u niego dupsko będzie w robocie.

Gość gość
Wy faceci dla seksu toście już całkiem powariowali. Tylko to się dla was liczy r...ie. Nic poza tym. Im młodszy rocznik tym gorzej się puszczacie. Nawet z idiotką co katuje maleństwo. Zero myślenia. No ale pusta lala daje tyle emocji, nie to co normaln/czuła/ale brzydka kobieta. Taka to pasztet/nudziara. Niech mi tylko jeszcze jakiś samotny założy tu temat: Kobiety mają wymagania. Czy mam jeszcze szansę na miłość. Masz szansę pusta lafiryndo bo facet jak pies poleci na d**e.. Tylko to się liczy. Ta historia tak mną wstrząsnęła że brak słów. A ta matka idiotka (jedna z waszych wyśnionych seksownych lal, do których podbijacie) mam nadzieję że będzie bita co noc w więzieniu.Chociaż tak naprawdę ten kawałek ludzkiego ści...wa nie zasługuje na to by dalej żyć.

Gość gość
Sama nic nie wymyślisz?Kopiuj/wklej masz opanowane(trochę przerobione). Brawo.

Gość gość
zgadzam się z autorem ( zakladam ze autor to facet),choc nie do konca w kwestii samotnych matek. sama jestem samotną matką,owszem chetnie bym kogos poznala ale nie do samego tylko ******** ale poprostu do zwiazku, aby był tzw. tż czyli towarzyszem zycia, przyjacielem, i oczywiscie bysmy się nawzajem wspierali i kochali. ale skoro takiego nie ma na horyzoncie to się wstrzymuję od zwiazkow z patologią bo jak narazie tacy jedynie kandydaci. albo pijak,albo agresywny,albo psychiczny. oczywiscie spotkalam się z taka opinią ( od forumowiczki,czyli kobiety) ze lepszy taki niż zaden i rodzina powinna być w komplecie. ja jednak uwazam ze jesli mialabym jedynie szanse na podobnego patola to niestety,dziękuję i jednak wolę jelsi rodzina nie jest w komplecie. dziecko przy samotnej ale szczesliwej matce tez jest szczesliwe i niezawsze potrzeba "pana i władcy" . niestety moje np znajome ktore sa/ były samotnymi matkami wolą takich szujów aby tylko byc z kimś. tez się spotykam z roznymi opiniami typu oj samotna matka to taka biedota,zal mi bo jest samotna a jej dziecko nie ma ojca. takze zdecydujcie się , na podobne słowa wiele kobiet rozpaczliwie uczepia sie byle łąjzów zeby tylko tak o nic nie mówili,bo wstyd. moze uszanujmy samotne matki,jesli tylko sobioe radzą i dbają o dzieci a nie szkalowac je tylko dlatego ze wybrały szczescie dziecka niz bycie niewolnicą patola.

Gość gość
pamietacie taki przypadek podobny ze chłopaczyk zmarł bo go matka głodzila na smierc? i bili razem z konkubentem. to było w Anglii a matka z fagasem Polacy. ze chłopczyk byl zamykany w pokoju bez klamki i spał na straszliwie brudnym materacu bez poscieli na podłodze. to znalezli się w wiezieniu,najpierw zdaje się ( poprawcie mnie jesli pomyliłam kolejnosc) fagasa załatwili a jakis czas pozniej matka zmarła " w tajemniczych okolicznosciach" w więzieniu. ciekawe co bedzie z tymi, bo wspołwieźniowie i tak o wszystkim wiedzą kto za co siedzi.

Gość gość
Jeśli to prawda co napisałaś, to ci też powinni tak skończyć. Tyle że ta sucz jest w ciązy z tym ch...m.

Gość gość
no zaraz ci linka wkleję,glosna sprawa to była. a tamtej dzieck powinni od razu odebrac****ewnie tak się stanie bo jest niewydolna wychowawczo,pierwsze dziecko tez jej odebrali.

Gość gość
ta sama sprawa http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,title,4-letni-Daniel-umieral-w-meczarniach-proces-Polakow-w-Wielkiej-Brytanii,wid,15864100,wiadomosc.html?ticaid=1183a8

Gość gość
w tym ostatnim linku sa widoczne twarze tych oprawców.

Gość gość
Czyli ich już nie ma między żywymi tak?

Gość gość
Autorze ale jak trafisz na idiotke co Cie bedzie krecic to sie jej spuscisz do srodka jak tylko ci da . Nie bedziesz sie martwil, ze urodzi dziecko, nad ktorym potem bedzie sie znecac.Co za hipokryta:(

Gość gość
no masz tu ale sorry ze zbaczam z tematu,temat jest o Oliwce. eh... nie moge wkleic bo uznaje za spam.

Gość gość
Tak się bawi patologia.