Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dash Rysiu

Kafeterianko przepraszam za te obsesje przez ostatnie pół roku

Polecane posty

Wiem że miałaś prawo wyboru i wybrałaś urwać ze mną kontakt. A ja przesadziłem i to bardzo, wiem że prawdobnie czytasz te tematy i posty i jest Ci smutno i źle bo zdecydowanie nie zasłużyłaś na takie traktowanie. Wiem że się do mnie już nie odezwiesz tym bardziej teraz po tych miesiącach pisania o Tobie na kafe. Pewnie chcesz o mnie zapomieć abym całkiem zniknoł z twego życia. Dla mnie były to 2 najlepsze dni w zyciu a dla Ciebie pewnie najgorsze bo załujesz że napisałaś wtedy... bo nie wiedziałaś jak to się skończy że trafisz na takiego psychola, ale teraz pora się ogarnąć i skończyć już te spiertolenie i usunąć się z Twojego życia. Przepraszam i życze jak najlepiej. Mam nadzieje że to przeczytasz

Gość gość
Przestan sie do niej odzywac. Nie rozumiesz czegos? nikt twoich przeprosin nie potrzebuje, ona potrzebuje braku ciebie i braku kretynskich tematow twoich. Wynos sie z jej zycia.

Gość gość
Ta M powinna sie o nim prawdy calej dowiedziec. Przeciez jak M zerwie kontakt z dashem to on szalu dostanie. Jak ktos zna M to niech ją ostrzeze . Grozi jej niebezpieczenstwo w chwili zerwania kontaktow z psychoza.

Gość gość
Przecież nie ma M. Rysiu miesiącami błagał kafeterianke o kontakt ona sie nie odezwała ( ja nadal twierdzę, że to projekt był ) więc wystąpiła urażona duma w stylu: "Ty nie chciałaś to teraz inna korzysta" i stąd to ściemnianie z utratą i te wulgarne nagrania z wyzwiskami. A skoro nawet to nie odniosło skutku teraz przeprosiny. Ten gość jest chory na głowę.

Gość gość
*ściemnianie z utratą prawictwa

M istnieje naprawdę i serio z nią jestem ale nie czuje do niej tego samego co do kafeterianki a kafeterianka nadal ze tak powiem kocham