Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebujacypomocy2016

jaki pierścionek zaręczynowy

Polecane posty

Gość potrzebujacypomocy2016

potrzebuje pomocy! Stało się! Podjąłem decyzję, że to odpowiedni czas na oświadczyny :) ostatnio mieliśmy przełom w związku który tylko mnie utwierdził w tej decyzji! chciałbym się oświadczyć w święta lub sylwestra. Potrzebuje pomocy przy wyborze pierścionka. Może możecie jakieś zaproponować? Moja dziewczyna lubi biżuterię, taką oryginalną i dosyć widoczną.Cena: do 4000 zł. POMOCY!

Gość gość
wpisz w gooogle oryginalny pierścionek zaręczynowy ;) może wyskoczą jakieś przystępne propozycje. Mi oryginalny kojarzy się z dużym kamieniem

Gość gość
za taką kasę to kupisz już całkiem niezły pierścionek z brylantem!

Gość gość
zerknij sobie w necie na ofertę jubilera abgold - według mnie ma super pierścionki zaręczynowe, a za takie pieniądze to kupisz wypasiony :)

Gość gość
i jak poszły zaręczyny? co do pierścionka i jubilera to w abgold faktycznie są bardzo ładne modele :)

Gość ilonka999
teraz przed walentynkami pewnie będzie zmasowany atak na jubilerów :) także radzę już teraz szukać i kupić panowie niż czekać na ostatnią chwilę!

Gość gość
Co to za jakiś szał na te oświadczyny! Rzygam!

Gość KamaAlbinos
Proszę przeczytać artykuł o tym jaki najlepiej kupić pierścionek. http://solidnilekarze.pl/zakup-pierscionka-zareczynowego/ A tak od siebie to widziałam w Toruniu ładne pierścionki, gdzieś na rynku, tylko nie pamiętam jak ten jubiler się nazywał, ale łatwo go znaleźć.

Gość gość

Ja dla narzeczonej kupowałem pierścionek w sklepie sundiamore.pl i ogólnie jest zadowolona. Wygląda świetnie, wybór tam był faktycznie spory więc będzie można coś znaleźć. Spokojnie zobacz, bo ceny tez lepsze niż w wielu innych sklepach.