Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man on the   moon

Potrzebuję dogłębnej psychoanalizy, bo tracę zmysły.

Polecane posty

Gość gość
No to dawaj ale szybko

Gość gość
Idź lepiej do szczerej spowiedzi. Takiej na 100% Wszystko wyrzuć z siebie. Łącznie z problemi i krzywdami zrobionymi przez innych I Ci ulży tak, że sie sam zdziwisz. Mnie to bardzo pomaga. Wcześniej tyle lat czytania psychologicznych książek, słuchania pseudoduchowych audycji, spotakań z psychoanalitykiem i kupe wydanej kasy przez kilkanaście lat i gowno dalo. Dół za dołem i rów mariański. Człowiek nie miał pojęcia, że tylko i aż wystarczy do szczescia tylko spowiedz. Czlowiek szczesliwy, spokojny, relacje napraeionr. Jak dla mnie to szok. To tak pisze od serca. Nara 🖐️

gość dziś Ok, będę miał na uwadze... jednak spowiedź w moim przypadku nie pomoże, grzeczny jestem, nie miałbym z czego się spowiadać. :)

Gość gość
Swięty się znalazł. Nie ma takiego grzecznego co by nie miał czegoś za uszami.

Gość gość
No, jak w moim przypadku było plucie na koscioł to człowiek sie czul bez skazy jak kurde kryształ. A potem jak czlowiek wrocil do relacji z Najwyzszym i do spowiedzi to wtedy spadają łuski z oczu i widzi sie więcej u siebie.

Gość ina®
man on the moon dziś pisz.:D ja wlasnie sobie "ulzylam" i napisalam do Ani, baardzo dlugiego maila- dopiero teraz moglam odpowiedziec.;)

Gość gość
Kościół to jest bardzo szerokie pojęcie. Jak ktos pluł na pedofili i pedałów to nie grzech.

Gość ina®
Ostatnio myslalam ze uza ze jestem chora-"troche" sie rozpisalam:D, ale rowniez odpowiedziala mi na ponad strone.;) okazalo sie ze mamy wiele wspolnego, wrecz niespotykanie duzo, pisala ze sie usmiala, bo tak jakby czytala siebie-ja mialam podobne wrazenie, wreszcie ktos mnie zrozumial.:classic_cool: pilnuj jej.;)

Gość gość
No, w moim chorym przypadku było plucie na każdego bez odróżniania czy to ten dobry czy to pedał czy to pedofil. No, dla mnie to wszyscy cokolwiek z wiarą mieli wspólnego byli źli No, bo se kurde człowiek złe duchy nałapał przez okultystyczne różne gowniane praktyki. A potem mnie trzęsło na cokolwiek co tam z kościołem bylo wspólnego. No, ale to ja. No nie mówie, że każdy. No ogólnie to taki mechanizm jest czego człowiek wcześniej nie wiedział. No i se spartoliłem dokumentnie kilkanaście lat z młodości przez gowniane syfy.

Gość gość
HIM glupia krowo, ty masz tak zryty leb po starych, że dla ciebie ratunku nie ma. Diagnoza jest taka, że jesteś schizofreniczką i żal mi twoich dzieci, że mają taką matkę🖐️