Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY mozna nienawidziec kobiety,ale przychodzic do niej an seks placac jej za to?

Polecane posty

Gość gość

Czy to mozliwe zeby facet spotykal sie z kobieta na masaz blowjob, placil jej za to ,ale w glebi duszy nienawidzil jej? jak to poznac,i dlaczego tak sie dzieje?Co to oznacza?

Gość gość
Dlaczego myslisz ze cie nienawidzi?

Gość gość
Czuje to,widze ze gra... klamie wiele... a i oststnio jak doszedl powiedzial ze jestem suka,po czym pocalowal,ubral sie i wyszedl i mija tydzien znow chce sie spotkac. Nie rozumiem dlaczego tak czesto chce sie ze mna spotykac ,placi dobrze,tyle kasy wydaje ,a gosc nie stary 30 lat ma... ...zeby chciec spotykac sie co poltora tygodnia to przesada...tak czesto... nie wiem nie rozumiem o co chodzi...

Gość gość
Musi się odstresowac od żony, która ma go w doopie i gardzi nim a on w ten sposób odreagowuje.

Gość gość
Nie wiem,mam wrazenie jakbym mial lekka obsesje na moim punkcie,czego sie obawiam... Dlatego pytam mezczyzn,czy jest taka mozliwosc ze facet przychodzi do kobiety,ale tak naprawde ja nienawidzi?

Gość gość
Ja facet. Nic z tych rzeczy. Jeżeli by nienawidził szczerze to by nie przychodził do ciebie, groził by i tym podobne sprawy.

Gość gość
Sanitas prawdziwa,nie jestem prostytutka, spotykam sie tylko z nim czasami za kase, ale on dziwnie czesto chce sie spotykac,dopytuje zbyt wiele o moje zycie,taki dziwny tajemniczy jest,a o sobie nie chce nic powiedziec,zreszta Ja go nawet nie wyptuje. Raz przyszedl zaplacil sporo,zrobilam mu masaz,a on po chwili mowi ze zle robi i ze musi isc,ja bylam w szoku,ok niech idzie, po czym po tygodniu znow wydzwanial ze chce sie spotkac...

Gość gość
Widać dobrą masażystka jesteś hihih

Gość gość
gość dziś To dlaczego jak ostanio doszedl (sposcil sie) powiedzial "Ty suko" bylam w szoku... bo nikt jeszcze do mnie tak nie mowil...A ogolnie jest mily,ale mam wrazenie ze tylko takiego gra... Nie wiem co myslec ...

Gość gość
Dodam jeszcze ze wiele raz juz u mnie byl,sporo kasy placi ,wieciej niz Ja chcialam,ale ani razu seksu nie bylo,jakby unikal seksu,a jak blowjb to tylko bardzoo delikatnie... Bardzo dziwny jest i dziwnie sie zachowuje...

Gość gość
A jak miał powiedzieć? Moja ukochana? Przecież wykonujesz swój zawód i musisz się liczyć z różnymi reakcjami a jak jesteś w szoku, to co tam jeszcze robisz?

Gość gość
Spotykamy sie/on przychodzi do mnie do domu, jest niby mily gentlemen a tu nagle wyskoczyl z takim tekstem... "Ty suko"(po dojsciu) patrzac mi w oczy... i zauwazylam ze gra,klamie sporo,nie wiem co o tym sadzic dlatego Was pytam,moze on mnie nienawidzi i dlaczego tak czetso chce sie spotykac,pozniej pisze mi meila zebym znow mu podala swoj numer telefonu,bo wykasowal...Nie wiem jakis dziwny gosciu z niego jest... Kasuje moj numer po czym znow pisze meila ze wykasowal zebym znow mu podala moj nr,po czym znow dzwoni chce sie spotkac,co to ma byc ,jak to rozumiec ?

Gość gość
Ma żonę.

Gość gość
Czasami mam wrazenie ze zachowuje sie jak jakis niezrownowazony,takie ruchy dziwne,zachowanie,jakby psychol... az mi sie nie chce wierzyc ze taki ktos ma zone dzieci... Czasami az sie wrecz jego balam... O co z nim chodzi ?

Gość gość
Jesteś taka naiwna czy udajesz cnotę?

Gość gość
Dlaczego naiwna?

Gość gość
Płaci tobie za formę seksu a ty myślisz że się zakochał.

Gość gość
Lo matko... nie mysle ze sie zakochal,tylko zastanawia mnie dlaczego tak dziwnie sie zachowuje,.... kasuje moj numer,pozniej znow chce sie spotkac...

Gość gość
Kasuje numer bo myśli że z żoną będzie już dobrze. Niestety, znowu się umawia bo stara wybiła mu szpile. Takie życie.

Gość gość
co tydzien/co dwa tygodnie?

Gość gość
Zobacz na youtub filmik: Demony seksu Wtedy zrozumiesz skąd jest ta nienawiść i dlaczego ty sie w tym nadal taplasz

Gość gość
pies szmato spróbuj tylko fikac do mnie

Gość gość
Ludzie opanujcie sie,nie wyzywajcie ludzi

Gość gość
suko mowi się do kobiet którym można tak powiedzieć ,nie wynika z nienawiści do właśnie ciebie ,nic mu nie zrobiłaś ,podzieliłaś tylko jego świat który czasem lubi a może czasem nie,raczej może być tam mieszanka podniecenia pogardy braku szacunku zezwierzęcenia ,czasem stosowane w związku w przypadku prymitywniejszej lubiącej dominację i poniżenie ,a tutaj koleś miota się i nad czymś zastanawia możliwe że chodzi o żonę możliwe że chodzi o jego świat wartości,a co do samego kochania się z kimś kogo nienawidzisz,możliwe ,nienawidzisz bo od miłości do nienawiści niedaleko a bardzo pragniesz,toksyczne gorące uczucie ,no ale to nie ten przypadek

Gość gość
On pewnie nie ma zony.

Gość gość
Nie sadze by ten gosciu mial zone,zbyt dziwny jest.

Gość gość
Faktycznie dziwy ten gosciu.