Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dominacja w łóżku

Polecane posty

Gość gość

Mam 23 lata i uwielbiam dominować w łóżku . A u was jak to jest ? Zaznacze ze jestem kobietą .

Gość gość
Ja lubię dominować, facet

Gość taki tam gość
Lubię dominować ale od czasu do czasu fajnie jest jak Kobieta mnie sobie weźmie. Takie miłe uczucie że mnie pożąda a nie Tylko ja muszę wszystko inicjować i prowadzić całą zabawę w łóżko ;D

Gość gość
Niestety ale większość kobiet woli być w łóżku zdominowana, a szkoda, bo najfajniej jest kiedy układ się zmienia co jakiś czas. Spora część kobiet też wstydzi się być stroną dominującą, nie wiedzą co i jak robić.

Gość gość
Mimo , że lubię dominację faceta w seksie to sama czasem fantazjuje , żeby go przywiązać do łóżka i był do mojej dyspozycji . Tylko leżał a ja bawiłabym się jego ku/tasem , stawiała go do pionu i siadała sobie na niego ile razy bym chciała.

Gość gość
To zrealizuj te fantazje, a gwarantuje że facet będzie zadowolony :)

Gość gość
Myślisz , że mu się spodoba taka zabawa? Chciałabym leżeć z głową na jego ciele tak blisko ku/tasa żebym mogła dotykać nim twarzy, całować go, dotykać ,lizać i patrzeć. I chciałabym włożyć go jak nie jest tak bardzo podniecony , żebym mogła czuć jak rośnie we mnie. Potem odejść i wrócic za kilka minut i znów go podniecać dotykiem , wziąć do buzi, głaskać i bawić się dotykając cipki ku/tasem.

Gość gość
Chciałabym jeszcze usiąść na jego udzie mokrą cipką i ruszając się jak przy pozycji na jeźdźca podniecić się potem zejść i zabawić się sama do orgazmu , aby on na to patrzył ale nie mógł mnie dotknąć.

Gość gość
W ogóle marzy mi posuwać moją cipka po jego ciele kiedy jestem już mocno podniecona aby pachniał moimi sokami i seksem.

Gość gość
Moja ulubiona pozycja to na jeżdźca i na pieska bo ja lubię dominować a to jest tego namiastką

Gość gość
Chciałabym aby on był skazany na moją łaskę , mieć raz nad nim władzę trzymać go za jądra i namiętnie całować. Tylko mój facet raczej nie będzie lubił takich zabaw . Ale co tam fantazjować można

Gość gość
gość dziś Ja nie mam ulubionej pozycji, lubię czuć jego ciężar na sobie i lubię na jeżdźca ale zazwyczaj mój facet ustala zasady w łóżku wieć zostało mi tylko fantazjować że ja mam władzę w łóżku.

Gość gość
Więc lubisz wszystkie pozycje, jego juz nie zmienisz ale gdybyś z nim porozmawiała to przynajmniej na chwilę by mógł poddać się twojej woli mnie bardzo kręcą kobiece kołyszące się piersi

Gość gość
On nie da się przywiąząc kiedyś o to prosiłam to powiedział , że nie ale że będzie się zachowywał tak jakby był przywiązany. I jego udawane przywiązanie trwało może całe 10 min .

Gość gość
to przykre byc z facetem ktory dyktuje zawsze warunki w lozku. nie moglabym wytrzymac. jednak z moim exem lwem mielismy to wyposrodkowane wszystko.

Gość gość
Może dlatego, że on raczej preferuje konkretny seks a ja lubię się czasem pobawić .

Gość gość
Mnie bardzo podnieca seks przed lustrem, miałaś taki?

Gość gość
Uważam że dobry seks skład się z kilku etapów

Gość gość
Nie ,nie miałam takiego seksu ale chętnie bym popatrzyła na ciała w akcji. Sama myśl już mnie podnieca .

Gość gość
Pomyślałam , że może mu każę co napisałam o czym fantazjuje tylko nie wiem jak on zareaguje że wypisuje na forum erotycznym. Czy nie poczuje się urażony

Gość gość
Musisz być pewna jego reakcji bo możesz zaszkodzić tylko swojemu związkowi jak zobaczy ze piszesz z facetem o takich sprawach

Gość gość
A widok w lustrze ciał w czasie seksu, niesamowicie podnieca, nawet teraz Hahah

Gość gość
Lepiej nie będę mu tego pokazywać. A ja sobie chociaż popiszę o fantazjach i o tym co lubię

Gość gość
Lubisz i podniecają ciebie erotyczne rozmow?

Gość gość
Lubię rozmawiać o seksie

Gość gość
Ile masz lat?

Gość gość
A dlaczego o to pytasz?

Gość gość
Bo wchodzimy na erotyczne tematy i chcę wiedzieć z kim piszę, ja jestem w średnim wieku

Gość gość
Ja też jestem już przed 30

Gość gość
Pytałem bo nie interesują mnie rozmowy z małolatami