Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on może się tym zniechecic?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z pewnym facetem i jest cudownie, choć dopiero zaczynamy znajdować wspolny jezyk, ale jest coraz lepiej, coraz lepiej sie nam rozmawia itd. Miesiac temu poszlismy do lozka i tez jest super, a raczej było do wczoraj. tzn. wczoraj też było bardzo namietnie fajnie, ale w pewnym momencie jemu troche zmiękł , nie wiem czemu i potem z trudem ale dokonczyl. Ja ,żeby on po tym sie nie zniechecil zaczelam go chwalić, że mi było super , cudownie, że uwielbiam jak mnie piesci itd. i w sumie o tym, ze mu zmiekl nie wspominalismy, byla nadal mila atmosfera. Ale nie wiem czy on jak to facet teraz nie wzial tego do siebie? Jak do mnie to nie jest jakis problem, bo kazdy facet jak jest zmeczony to moze tak czasem miec i to jest raczej normalne, moj byly tez tak czasami mial...Ale teraz sie martwie, ze on sie bedzie stresowal seksem ze mna albo coś takiego, choc tego nie powiedzial, ale niewiadomo co mysli, a faceci sa przewrazliwieni na tym punkcie :O

Gość gość
Po pierwsze miesiąc znajomości to moim zdaniem troche za szybko na seks:-( po drugie facet się zwyczajnie stresuje, to normalne na początku nie ma czym sobie zawracać głowy, a ty przesadnie go nie chwal i nie nadskakuj mu z tego powodu bo poczuje się wtedy jak c***a która ty chcesz pocieszyć. udawaj ze problemu nie było i tyle

Gość gość
Tzn. to nie jest miesiąc znajomości tylko miesiąc temu poszliśmy do łożka :)

Gość gość
jak to jest ze on daje plamę a ty zachodzisz w głowę czy on czasem się nie zniechęci? :-D oj ktoś tu chyba jest desperatką i panikarą. Odpusc sobie, co ma być to będzie skup się na sobie bo żaden facet nie jest wart takiego scisku d**y .

Gość gość
a ile jesteście parą?

Gość gość
jak do tej pory się jakoś nie stresował... To mogło wyniknąć np. ze zmęczenia bo tego dnia mial sporo na glowie i na poczatku byl bardzo podniecony. Ja tego nie biore do siebie bo kazdy od czasu do czasu moze tak miec, ale czy go to jeszcze nie nakręci teraz tzn. czy nie zacznie sie stresować. Wiem, ze on chce bardzo dobrze wypaść w łożku jako kochanek, bo się bardzo stara, może za bardzo ?

Gość gość
08:08- gdzieś też od miesiąca, ciężko powiedzieć bo nie ustaliliśmy dnia ,że "od dzisiaj jesteśmy parą", ale docieramy się i jest coraz fajniej, jak na początku np. było trochę sztywno w rozmowie, to teraz super się nam gada. Tylko ten seks wczoraj mnie troche zmartwil...

Gość gość
aaa czym ty się dziewczyno tak przejmujes co?? to raczej on powinien się stresować czy nie odejdziesz od niego bo jest zmiękł. Przestan sobie wkręcać problemy, jak macie być ze soba to będziecie i tyle.

Gość gość
Mziesiac znajomoaci to za szybko na sex? O mamusiu.

Gość gość
Ale może 08:12 ma racje za bardzo sie przejmuje p*****lami :) Tylko dla faceta to może nie jest p*****la bo oni maja hopla na punckie jak wypadna w lozku...

Gość gość
Twój wymiękł a mój nie może dojść podczas seksu. Tez się czuje beznadziejne z tego powodu, wkręcam sobie ze może go nie podniecam i dlatego przez godzinę nie dochodzi. U nas to tez początek znjamosci.

Gość gość
Faceci tak maja jak chca bardzo to nie moga bo skupiaja sie na tym jak wypadna. Czasami zbyt pewna kobieta siebie w lozku može im jaja uciac i im mieknie :)

Gość gość
Mziesiac znajomoaci to za szybko na sex? O mamusiu. XX tak moim zdaniem to za szybko, za szybki seks wbrew pozorom może zniszczyć wszytsko w świeżym związku bo nie ma jeszcze wtedy przywiązania emocjonalnego. kobieta po seksie się bardzo angazuje a facet nie.

Gość gość
w sumie to dobrze, że w ogóle doszedł we mnie i całkiem mu nie opadł ( bo niewiele brakowało i by tak było) bo wtedy to już by było niefajnie . Dlatego sie tym przejmuje bo np. kiedyś miałam tak z moim byłym, że był taki czas, że mu opadał chyba z przepracowania, tylko on nawet nie był w stanie skonczyc stosunku. I po paru takich razach, zaczal unikać seksu :O Potem jakoś się dotarliśmy i było znowu ok, ale po tym czasie jakoś sie stresuje takimi sytuacjami, no i zmoim bylym bylismy dlużej razem bo kilka lat

Gość gość
08:13- ale Twójemu się to też raz zdarzyło, czy częściej? Nie martw się, Twój może tak ma ze stresu.. ja jestem pewna, ze mójemu wczoraj troche zmiekl ze zmeczenia bo widać bylo ,ze jest zmeczony jak do mnie przyjechal, takze raczej nie mysle, ze to przeze mnie, ale ze moze to jakos negetywnie wplynac i on sie bedzie teraz nakrecal

Gość gość
Mieknie bo jesteś brzydka.

Gość gość
kobieta ktora mowi ze mu mięknie, ze doszedł we mnie itp to jakieś puszczalskie ścierwo a nie kobieta... nie masz klasy dziewczyno

Gość gość
mi kolana miękną jak widzę jego nadobne jasne lico. tym bardziej ze mam problemy ze stawami..czy to mnie przed nim nie skreśli?