Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów woj opolskie

Gość od homocwela nie chce wracać z Opola na wioche

Polecane posty

Nie chce już wracać do polkowskiego wolę zostać w Opolu Przyzwyczaiłem się już do miasta do widoku kilkunastopiętrowych bloków hałasu na ulicy ruchu ulicznego korków dużej ilości aut i już nie chce wracać do polkowskiego

Gość od homocwela w pierwszy dzień hałasu korków ruchu drogowego nie mogłem znieść ten hałas mnie dobijał ale już mi wcale nic a nic nie przeszkadza nie zwracam na to uwagi miasto mnie nie męczy

Gość od homocwela czyli przyzwyczaiłem się do miasta i stałem się mniejszym wieśniakiem miasto mnie pochłania a wieś odchodzi daleeeeeeko nie chce być wiesniakiem chce być mieszczuchem

Gość gość
Odpisz

Mam nadzieje że wyjdzie ze mnie wieś i wieśniactwo bo nie chce być wiesniakiem tylko mieszczuchem

Gość gość
Odpisz

Gość gość
to idź do roboty i się wyprowadź; nie widze najmniejszego problemu w ogóle nie rozumiem dlaczego młody byk jak ty nie uczy się, ani nie pracuje :o na miejscu rodziców już dawno bym cię z domu wywalił za takie coś

Gość gość
Łatwo ci mówić bo nie masz depresji i nie pisz ze depresja to wymysł bo to nie wymysł bardzo bym chciał się wyprowadzić i kiedyś to zrobię nie pisz ze depresja to wymysł bo to ciężka i podstepna choroba która odbiera chęć do życia taka osoba ma paniczne lęki nie widzi sensu życia ani nie ma poczucia własnej wartości często płacze się okalecza a w skrajnych przypadkach popełnia samobójstwo gdyby depresja jak ty piszesz gdyby był to wymysł to ludzie by nie popełniali samobójstw bo nikt zdrowy nie targnie się na własne życie zrozum to

Gość gość
I nawet jak ktoś żyje w luksusach ma dużo kasy fajne auto itd też może zachorować na depresję bo pieniądze są bez znaczenia i nie pisz ze depresja to wymysł bo to nie wymysł zamień się ze mną miejscami i zobacz jak to jest żyć z depresją to sam się przekonasz że ta choroba naprawdę istnieje i że to nie wymysł osoba w depresji czuje się bezradna

Gość gość
z dobrobytu się w doopach przewraca ot co! nie masz żadnej depresji; jesteś zwyczajnym patentowanym leniem i tyle

Gość gość
Mam depresję zrozum i nie jestem leniem zrozum że depresja naprawdę istnieje i nie pisz ze jestem leniem oraz że jestem głupkiem nierobem jak możesz oceniać mnie skoro mnie nie znasz nie wiesz co czuje co. Myślę nic o mnie nie wiesz i nie oceniaj zamień się miejscami to zobaczysz że depresja naprawdę istnieje...

Gość gość
jesteś obibokiem i nierobem i masz durnych rodziców, że ci na to pozwalają. skoro przestałeś chodzić do szkoły to powinni cie z chałupy wypierdzielic

Gość gość
Zrozum że nie masz mnie idioto oceniać bo mnie nie znasz zrozum że ja pomagam rodzicom w firmie oni mi płacą zrozum to nie jestem darmozjadem bo im pomagam w firmie i nie biorę żadnych zasiłków ani niczego na koszt państwa pomagam w firmie i mam składki odprowadzane i podatki zrozum to

Gość gość
Zrozum to że ja mam naprawdę depresję zamień się ze mną miejscami to zobaczysz że naprawdę istnieje depresja ja mam paniczne lęki każdy dzień jest straszny straciłem chęć do życia i codziennie jestem przygnebiony mam fobie wiele fobii i każdy dzień jest straszny prawie nic mnie nie cieszy mam obniżone poczucie własnej wartości PRZEZwiększość dni płacze czuje ze życie jest straszne i to się utrzymuje od wielu wielu miesięcy wiem co czuje i nie wmówisz mi że depresja to wymysł

Gość gość
I może nie zarabiam dużo w firmie u rodziców ale pomagam im w firmie jak mnie o to poproszą a przeważnie codziennie nawet po kilka razy dziennie mnie proszą mam składki odprowadzane zrozum to

Gość gość
I nie pisz ze jestem leniem nierobem itd i nie oceniaj mnie zrozum to bo mnie nie znasz masz praktycznie zerowa wiedzę o mnie więc kto ci dał prawo mnie oceniać jak możesz mnie oceniać i pisać kim jestem skoro mnie nie znasz ba nawet nie wiesz jak wyglądam więc nie pisz kim jestem i co czuje bo chyba lepiej wiem kim jestem i co czuje a nie ty więc nie wmówisz mi jak jest

Gość gość
Ty bawisz w Opolu, a biedny Ares, uwiązany na łańcuchu, marźnie na deszczu!

Gość gość
nie wspominając o syfie na obejściu, którego się leniwemu nierobowi nie chciało sprzątnąć i biednym, wychudzonym gargulcu... :o