Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List Do polski

Polecane posty

Gość gość

Nacjonalistyczna suko, polsko obleśna...odebralas mi dziecko majac w d***e Jego Dobro. Pamiętaj jednak...twoja władza nad Dziecka i moimi emocjami konczy się w dniu Jego 18 urodzin. Powstrzymalas mnie przed wywiezieniem twojego Obywatela za granicę łamiąc własne prawo. Jestes polsko, cuchnąca padlino pozbawiona wszelkiego kregosłupa moralnego - dobro wlasne przedłożyłaś nad Dobro mojego Synka. I za to cię zdradziecka szmato nienawidzę ponad wszystko! Bądź pewna ze pewnego dnia stracisz o wiele więcej niż probujesz bezprawnie zatrzymać. Teraz stracisz mnie, mojego mèża i Nasze kolejne dzieci - TAK! Nigdy Nas nie bedziesz miala! A gdy wykradziony mi Synek ukonczy 18 lat -WRÓCĘ TU - i stracisz tez Jego, Jego dzieci. Stracisz wielu za fałszywą, bandycką kradziez JEDNEGO! Powiem wiecej, posluchaj tępa k******.wyklnę się polskosci! Nauczę swoich potomków nienawidziec wszystko co z toba zwiazane! Tak...polsko...jestes wstydem! ponizeniem! hańbą i obciążeniem! Krzywd jakie mojemu dziecku i mnie wyrządzilas nie wybaczę ci nigdy! I zaplacisz Nam za to...bądź tego pewna... NA POHYBEL BANDYCKIEJ POLSCE!

Gość gość
O co chodzi, zabrali ci dziecko za co przecież zawsze możesz walczyć o dziecko.

Gość gość
No pewnie, najlepiej zwalić na Polskę, zamiast szukac winy u siebie i naprawić swoje pokręcone życie.