Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Który z kafe jest najprzystojniejszy??

Polecane posty

Gość gość
Kiedyś był tu kolaż z facetami z kafe. Kilkanaście fot, 3 z ero, 2 z uczuciowego i reszta stąd. Niestety słabo to wyglądało, chyba tylko ci z erotyka byli ok, i to też dwóch, bo jeden był dziadem po 70-ce, cała reszta to szkoda liter :-O

Gość gość
Kiedyś był tu kolaż z facetami z kafe. Kilkanaście fot, 3 z ero, 2 z uczuciowego i reszta stąd. Niestety słabo to wyglądało, chyba tylko ci z erotyka byli ok, i to też dwóch, bo jeden był dziadem po 70-ce, cała reszta to szkoda liter

Gość gość
czyli to prawda ze pisalas z paroma stond na @

Gość gość
Nr 1 : Mateusz Kołbuc od Namysłowa P.s.nr 1 od końca of course

Gość gość
Strigoica - Gdybym wiedział że mogę ci zaufać to bym ci podesłał :PJak na razie ani razu się nie sparzyłem i dziękuję tym Kobietom za dyskrecję.

Mnie nie zależy na zdjęciach mężczyzn. No kurcze za kogo wy mnie macie. Tak wiem jak wygląda kilku kafeterian ale bez przesady.:-)

Tak to prawda rozmawiałam z kilkoma mężczyznami z kafe na priwie. Ale podkreślam tylko dwaj z nich mają moje zdjęcie.

Gość gość
ktory z tych z ktorymi gadalas jest najbardziej beuty?

Gość gość
Strigoica - No spoko :P Ja raczej i tak nie chcę się już w to bawić.

Gościu nie powiem który. Ja nie z tych które wyłudzają zdjęcia o potem obgadują na forum.

Gość gość
Strigoica - A jak myślisz? :P Oczywiście że się bałem bo mógł to być jednocześnie jakiś troll podszywający się pod kobietę.

Czyż by nasz forumowy Hisol był uzależniony od adrenaliny?:-) Wysyłasz zdjęcie a potem w panice przegłądasz fora internetowe.;-) No na 100% bezpieczniejsze to niż lot ze spadochronem.:-)

Gość gość
Strigoica - Heh :P możliwe. W sumie to nigdy specjalnie się tym nie przejmowałem bo to tylko zdjęcia.Nie czuje się jakimś brzydalemxOsobiście bardziej odpowiadałby mi skok ze spadochronem :P

Gość gość
Pół roku temu byla fota, kogoś bez koszulki, opalony i fajnie zbudowany, ale nie wiem kto to...