Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość soniaserducho

jak zrozumieć faceta

Polecane posty

Gość soniaserducho

Witam. Mam mały problem z chłopakiem. Jestem z nim od 7 miesięcy z małymi przerwami jest to bardzo skomplikowane. Ale chodzi mi konkretnie o jego dziwne zachowanie. Kazał mi się zmienić z pewną kwestia. Zmieniłam pewne swoje zachowanie dla niego ponieważ go kocham. Ale on nie chce zmienic swojego. Jest bardzo dziwny w stosunku co do mnie. Od jakiegoś czasu nie jest taki kochany jak na początku. Gdy do niego dzwonie mówi że nie ma ze mną o czym rozmawiać. Nasza rozmowa składa się z dwóch moich pytań skierowanych do niego co robisz? Gdzie jesteś? Po tych pytaniach jest cisza. Kocham go i nie chce go stracić ale mam wrażenie że on traktuje mnie jak idiotke. I uważa że nic złego nie robi. Cały czas go muszę przepraszać nawet za błachostki. On potrafi się nie odzywać nawet kilka dni jak jest obrażony bo czeka aż ja zadzwonię napisze. A kiedy ja sie obrazę to jego to nie interesuje. Nawet nie napisze. Nigdy mnie nie przeprosił. Nie wiem co robić ze względu na to że teraz też strzelił focha. Napisałam mu żeby się ogarnął bo mam już dosyć jego zachowania a on nawet nie raczył odpisać.

Gość gość
Za bardzo się narzucasz

Gość gość
a jesteś pewna,że to Twój chłopak?Moze to tylko Twoje wyobrażenia? No i na pewno ten chłopak ma nie więcej niż 16 lat, co? :)

Gość soniaserducho
Tak jesteśmy razem i to nie są moje wyobrażenia to wiem. Chodzi o to że jak jesteśmy razem to jest wszystko ok ale jak on jest w domu albo z kolegami to jest jakaś katastrofa. Wtedy jest wgl innym człowiekiem. I nie ma 16 lat jest pełnoletni.

Gość gość
A co tu rozumieć ? On cie olewa a ty go kochasz? Tylko siebie nie kochasz ?

Gość gość
boje sie ze moge miec podobnie, tyle ze ja jestem z nim od 2msc i tez troche wariuje. Ale Ty wariujesz na maxa. Skoro ma do Ciebie taki dziwny stosunek to chyba mu nie zalezy..nie sadzisz? zacznie mu zalezec gdy bedziesz miala WLASNE zycie. Nie JEGO zycie. Miej wlasne, szanuj sie i nie ponizaj.. jesli mu zalezy- bedzie przy Tobie. Bedzie mial o czym gadac. Po prostu BEDZIE.. przemysl to wszystko :)