Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

juz mnie wku...a ta ciaza!

Polecane posty

Gość gość

Mam 7 dni do terminu i ledwo co chodze. Plecy bola, tocze sie jak kulka, chod kaczkowaty:( Najgorsze jest ze nie ma zadnych oznak zblizania sie do mety o ktorych tak rozpisuja sie na forach czy w ksiazkach. Ku..a, ku...a, ku..a. jestem zla zniecierpliwiona i zmeczona. Licze na porod bez zadnych oznak, bez czopa czy opadniecia brzucha. Niechce zostac w swieta w szpitalu...a na to sie zapowiada

Gość gość
Oj kochana ja mam termin na 23 stycznia a chodzę i czuje się tak jak ty. Dziś wybrałam się do szpitala po wyniki autobusem 2 km i jak wracałam myślałam że do domu nie dojdę . Okropnosc . Cały czas mam ucisk na żołądek . . Z cyckow się leje wszystko się klei nie ja juz mam dosc . Nie wiem jak ja dojdę do siebie po porodzie skoro trzeba bedize się zajmować noworodkiem . Mimo wszystko życzę Ci szybkiego i bezbolesnego rozwiązania .

Gość gość
Też mnie już wkur..a ciąża.A termin mam na marzec.Kocham swoje dziecko i w ogóle, ale nienawidzę bycia w ciąży.

Gość gość
ha! To ja was wszystkie wygrywam. Jestel w 19 tyg i jiz mam dosc, czuje sie tlusta ociezala, spiaca, nieatrakcyjna, mecze sie wszystkim. Zero entuziazmu na zakupy tego wszystkiego. Wlosy wypadaja i codziennie rano wita mnie nowy pryszcz. Cycki wypadaja mi ze stanika, ciuchy uwieraja denerwuja! No zyc nie umierac.

Gość gość
Dziekuje za zrozumienie. Wiem ze jestem nieznosna dla narzeczonego...ale juz niewiem co ze soba zrobic. Siedze jak na szpilkach. Na spacer bym poszla ale boli mnie spojenie lonowe chociaz mniej cenzuralne slowo cisnie sie na usta. Jestem.glodna caly czas! A nie moge nic zjesc bo mnie od trzech dni mdli..:(

Gość gość
ha! To ja was wszystkie wygrywam. Jestel w 19 tyg i jiz mam dosc, czuje sie tlusta ociezala, spiaca, nieatrakcyjna, mecze sie wszystkim. Zero entuziazmu na zakupy tego wszystkiego. Wlosy wypadaja i codziennie rano wita mnie nowy pryszcz. Cycki wypadaja mi ze stanika, ciuchy uwieraja denerwuja! No zyc nie umierac.

Gość gość
Najgorsze jest to ze w nocy nie moglam spac i zaczelam zalowac tego dziecka...i glupio mi ze tak pomyslalam.... 7 dni ale nic sie nie zapowiada na porod. Chociaz jakby brzuch mnie bolal..daloby to jakas nadzieje...

Gość gość
Ja sie dziwie jak mojemu sie jeszcze ze mna chce uprawiac sex, ja sie w lustro nie moge patrzec. Jakbym byla facetem to bym chyba sobie odpuscila nawet ten sex przy samej sobie...

Gość gość
To ja od stycznia . No ja też nic nue jem na dodatek wymiotuje wszystkim . Wyzywam się na mężu chociaż i tak mniej bo prędzej to wpadalam w szał jak wariatka nieraz go kopalam jak opętana a on nie wiedział biedny o co chodzi . O byle co potrafię się przyj***c ... tyle awantur co narobiłam mam nadzieje ze to nieprawda ze dziecko będzie nerwowe i placzace jeśli ja w ciazy byłam . Powiem wam ze ja nie mam pojęcia jak kobiety mogą mówić że ciąża to wspaniały czas i sielanka jezuuu ja się w życiu tak nie nameczylam becze bez powodu chodzę jak dinozaur Chyba popadne w depresję . Na dodatek paliłam fajki do 6 msc nie dużo ale nie radziłam sobue ze stresem czasem dalej zapale ale wieczorem bo wariuje .. mam dość :(

Gość gość
O tym sexie to ta z tego19 tyg

Gość gość
Dzięki Bogu ciąża kiedyś się kończy. Maluszek też na bank da popalić, ale przynajmniej odzyskam w końcu swoje ciało.

Gość gość
To ja od terminu stycznia dalej . Nie martw się ze tak pomyślałas mi się czesto zdarza niestety i myślę jakby to było teraz bez .. ale jednak nie żałuję . Do pani w 19 tyg ale to i tak masz pewnie maly brzuszek . Pomysl ja mam wielki baniak a jednak mąż go ze mną uprawia tez się mu dziwię ale są różne zboczenia :D

Gość gość
Też mam problem z seksem. Nie to, że nie mam ochoty, ale jak mąż zaczyna się "dobierać", to jedyne o czym potrafię myśleć, to że jestem wielka, obwisła i niezdarna.

Gość gość
no wlasnie ja niewiem co to ze mna bedzie po 30 tyg. Mielismy zawsze super sex odwazny... Przebranka, lustro, zabawki i te sprawy a teraz jak na siebie popatrze to mam mdlosci. Wielorybek. Moim problemem.nie jest sam brzuszek ktory jak na moj 19 tydzien i tak jest spory, tylko wielkie galaretowate dupsko i uda, ogromne piersi z wielkimi ciemnymi brodawkami. No poprostu przestalam sie czuc jak sexy kobieta i zaczelam sie czuc jak chodzaca mleczarnia. U mnie sie chyba woda zatrzymuje bo celulit juz chyba mam na czole.

Gość gość
Ja przenosila.ciaze 9 dni. To dopiero byl koszmar! Ledwo wstawalam, siedzac bylo mi zle,.lezac gorzej,.stac.nie moglam, jedynie lewitacja bylaby dobra, hahaha. Juz niedlugo dziewczyno. Nikt mi nie wmowi, ze bycie w ciazy to cudowne przezycie, dla mnie byla to mordega

Gość gość
ach z tym seksem to macie dobrze, bo wam przynajmniej wolno. Moja ciaza zagrozona i zakaz jakichkolwiek zblizen. Po nocach mi sie sni. Chyba nigdy w zyciu nie mialam takiej chcicy....

Gość gość
Ja też mam termin na 23 stycznia. Nie odzywam się do męża od tygodnia, nie chcę żeby mnie dotykal bo jemu tylko seks w głowie, a może by tak masaż?! Coś dla mnie? Dziecko mi z prawej strony chce wyjść, starszy nie kuma i jeszcze tydzień w pracy muszę się męczyć. ... szybkiego rozwiązania autorce życzę i wesołych świąt mimo wszystko dziewczyny :)

Gość gość
Autorko z tego co piszesz to chyba porod sie zbliża wielkimi krokami , plecy bola , od trzech dni wymiotujesz ? Organizm sie oczyszcza przed porodem , pokochaj sie z mężem z finalem w pochwie i czuje ze urodzisz w ten weekend

Gość gość
Seks to jest ostatnia rzecz o jakiej mysle...:( ale chyba po raz 1 bede musiala sie zmusic hehe Zycze wam wesolych swiat