Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikt mi nie powie mamo

Czy to już instynkt macierzyński? Jakie są objawy?

Polecane posty

Gość Nikt mi nie powie mamo

Dotychczas nie lubilam dzieci, a mam juz 26 lat. Od paru dni bobasy budzą we mnie inne odczucia. Najpierw synek znajomej pol roczny się do mnie uśmiechnął a dzisiaj u lekarza babeczka miała słodką dzidzie w kombinezoniku,spojrzalam na nią i się usmiechnelam i odwzajemniła uśmiech. Do tego zazdroszcze znajomej w ciąży i koleżance, która publikuje zdjęcia swojego 2 miesięcznego synka mimo iz był on z wpadki. Patrzę na te dzieciaczki i podziwiam, zazdroszcze. Bardzo bym chciała takie maleństwo,ale nie mam faceta, w dodatku,nie mam zdrowia,boję się,ze dziecko byłoby tak slabe jak ja lub nie miałabym sił do opieki nad nim :-( to smutne, ze jakieś zwyrodniale osoby zostają rodzicami,a ja choć jestem dobra to nie mam szans na macierzynstwo :-(

Gość gość
Nie martw się, bo naprawdę nie ma czym. Jest wiele takich dziewczyn jak Ty i dużo starszych też. 26 lat to nawet jeszcze nie przeciętny wiek, w jakim Polki rodzą teraz dzieci. Na pewno jeszcze będziesz miała wspaniałe dzieci. Wielu facetów chce mieć dzieci bardziej niż ich partnerki, więc problem mogłabyś mieć, ale gdyby było w przeciwną stronę - jeśli Ty byś nie chciała ich mieć. Życzę więcej optymizmu i poznawaj ludzi, spotykaj się z ludźmi! (z facetami też :) )

Gość NIKT nie powie mi mamo
Dziękuję za pocieszenie...chciałabym w to wierzyc,ale z roku na rok trace nadzieje, kiedyś babcia mnie pytała kiedy przedstawie jej chłopaka,kiedy będą dzieci...od roku juz mnie o to nie pyta :-( chyba nawet ona postawiła na mnie kreskę...po 30stce będzie większą szansa urodzić dziecko z downem na przykład, boje się tego...zresztą nie będzie juz wolnych mężczyzn tylko rozwodnicy,dzieciaci,wdowcy :-(