Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milenka9339

program do robienia galerii przedmiotów

Polecane posty

Gość milenka9339

cześć, czym i czy jest możliwość bezpłatnie, zrobić galerie do wystawienia rzeczy na allegro? mój chłopak będziie zakłądał sklep internetowy więc chcemy poprobować na razie wystawiając z róznych miejsc galerie robiąc porządki w prywatnych ciuchach po prostu :P

Gość ssssssssssaaaaaa
Na pewno, sporo jest takich. Tylko wiesz, za darmo to dużo ma ograniczone możliwości więc trzeba szukać takich, które CI pozwolą na zobaczenie wszystkich ffunkcjonalności, bo inaczej to trochę słabo zwłaszcza że chodzi o późniejsze wykorzystanie w sklepie normalnym

Gość frytuchna
może dużo ale na pewno nie wszystkie bo są np takie które mają wszystkie możliwości dostępne do korzystania ale w ograniczonych ilościach. przy takim sobie wystawianiu z domciu to bez problemu wystarczy zeby stworzyć galerię i się przekonać jak w praktyce funkcjonuje :)

Gość sztaryrower
dokładnie na tej zasadzie działa fotolister. przy zerowej opłacie masz tam z 500mb do wykorzystania transferu, więc Ci na pewno wystarczy a jak się chłopakowi spodoba, to może podnieść abo i mieć te same opcje tylko np w większej ilości albo bez limitu. to co się w nich różni poza ceną to chyba tylko podpis...a no i reklama w zależności która opcja cenowa.

Gość melanka3
widziałam sporo tego u innych sprzedających na allegro więc wydedukowałam , że się musi sprawdzać. wykupiłam ten przedostatni pod względem pieniężnym i uważam, że to był dobry wybór, bo to jest naprawdę eleganckie pod względem wyglądu końcowego, naprawdę profesjonalne.

Gość rrrr3
mówicie o www.fotolister.pl ?? dziewczyny powiedzcie mi co to jest ten transfer i jak się go liczy :(