Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

List do Ciebie

Polecane posty

Gość gość

Piszę w eter...no bo gdzie mam pisać...przecież Internet jest w chmurkach, tak, jak My, mój Drogi.... Rozstaję się z Tobą zawsze w bólu i tęsknocie...muszą nam wystarczyć te chwile szczęścia. Ale ja nie jestem chwilowa...to we mnie żyje, choć zabijam codziennie. :( Już się stałam morderczynią. :( Weszło mi w nawyk to zabijanie, i zaraz ochłodniały moje relacje z "dobrymi" ludźmi. :( Mój kochany, mam duchową krew na rękach:(...Czy Ty też masz podobnie? Piszę, bo chcę byś wiedział, że już nie będę zabijać:) Od teraz to krąży we mnie i jest w moim krwiobiegu...I żeby to zabić, ktoś musi mnie zabić, to wtedy to umrze wraz ze mną. Tyle Ci chciałam kochany powiedzieć. Na tym liście stawiam niebieski stempel i niech krąży w chmurach, aż dotrze do Ciebie...

Gość gość
piękny list:)

Gość gość
O moja piękna, nieznana miłości, Gdzieś oddychasz i żyjesz Z dala ode mnie, a może w pobliżu...

Gość gość
ałtorko, mogłaś się przynajmniej zalogować, pasowałabyś do niebieskiego stempla :(

Gość gość
Żyj dalej we mnie i nie zasmucaj nigdy ducha mego...

Gość gość
żałosne :P

Gość gość
Właściwe i bogate akordy, które z naszego życia uczynią śpiew, Pieśń radości, jak i pieśń smutku. O moja piękna, nieznana miłości, Trzeba jeszcze czekać, I jak bolesne jest nocne oczekiwanie ukochanej bez twarzy! Lecz wiem, że nasze dwa życia poszukują się i przywołują, A teraz jestem pewien, że w głębi naszych nocnych pragnień śpiewa w Światłości pragnienie Boga. Ojciec nasz, który jest w niebie - patrzy na nas, ukochana, Wierzę, że od wieków nas kocha szepcząc: "jeśli tego pragną, jutro stają się tylko jednością". Takie jest marzenie Ojca, Taka będzie nasza synowska decyzja. Michael Quist

Gość gość
Dlaczego nie możecie być razem? Jesteś mężatką, autorko?

Gość gość
Autorze dlaczego piszesz w dwóch osobach? Czy wiesz na pewno, że ona chciała by Tobie napisać takie słowa? Na dodatek mieszasz jeszcze w to wszystkiego Boga. To nie Bóg zsyła na ludzi nieszczęśliwą miłość tylko szatan. To on cieszy się , że ludzie cierpią.

Gość gość
Autorze tematu czy Ty jesteś związany demonicznie?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak nieszczęśliwa miłość. Każda miłość jest szczęśliwa i jest od Boga. Nieszczęśliwa może być tylko potrzeba posiadania drugiej osoby na wyłączność i jej pożądanie. Ani posiadanie, ani pożądanie nie jest jednak miłością. Miłość jest wolnością.

Gość gość
Pszeciez wiesz, ze nigdy nie morzesz mnie opuscic. :) Jestesmy dla siebie stworzeni...

Gość gość
List pisała autorka!

Gość gość
Nie jest prawdą, że każda miłość pochodzi od Boga. By to stwierdzić trzeba mieć właściwe rozpoznanie. To dlaczego cierpisz autorze? Bo cierpisz wylewając tutaj niespełnione uczucia.

Gość gość
Doświadczenie misyjne mówi o tym, że opętanie demoniczne także wydaje się powiązane z uwielbieniem bożków i z posiadaniem przedmiotów związanych z okultyzmem. Pismo Święte wiele razy mówi połączeniu uwielbienia bożków z uwielbieniem demonów (Księga Kapłańska 17:7; Księga Liczb 32:17; Psalm 106:37; 1 List św. Pawła do Koryntian 10:20), więc nie powinno być niespodzianką, że zaangażowanie w te religie i w praktyki związane z tymi religiami może prowadzić do demonicznego związania. Twój/a iluzja jest dla ciebie bożkiem.

Gość gość
odczep się ode mnie! Powtarzam, zwracasz się do Autorki!!! Nakażesz mi przestać kochać i moje serce cię posłucha, tak? Jestem wierząca i modlę się. Ta miłość trwa już blisko 7 lat. Od 4 lat bardzo bardzo intensywnie trwa. Byłam na Mszach o uzdrowienie i uwolnienie. Odczep się ode mnie!

Gość gość
Zejdź z obłoków na ziemię i nie pisz listów do swojego ukochanego/nej wirtualnie bo żyjesz iluzją. A jak się mylę i jest tu na tym forum osoba , której chcesz coś przekazać to pisz do niej imiennie. Inaczej stwierdzam, że jesteś opętany/a .

Gość gość
Transformacja miłości z podtekstem erotycznym do pozbawionej pożądania miłości agape jest wykonalna i delikatniejsza dla serca niż jej zabijanie.

Gość gość
boshe, to znowu ta sylwia von gość sisi :O

Gość gość
to ty jesteś opętany!

Gość gość
22:04 Modliłaś się o zerwanie więzów duszy? Ludzi najbardziej dręczy nadmierne przywiązanie do swoich własnych oczekiwań względem innych.

Gość gość
Jeżeli jesteś wierząca jak piszesz to radzę szczerze porozmawiać o wszystkim z egzorcystą nie ze zwykłym księdzem.

Gość gość
sam idź do egzorcysty!

Gość gość
22:05 Niech nie pisze imiennie. Zwróciłaby się do swojego Krzysztofa i zaraz by się tu pojawiło stado wygłodniałych, zapomnianych przez kogoś Krzyśków.

Gość gość
te nakazy to skieruj do k***wek księży i samym księzom!!! a dziewczynę, która buja w obłokach zostaw w spokoju!

Gość gość
Byłeś/-aś kiedyś zakochany/-a w kimś nieosiągalnym, 22:07?

Gość gość
Masz poważny problem ze sobą kobieto. Bo chyba nie piszesz tych głupich listów dla zabawy lub z nudów dla czytelników. Radzę spójrz w głąb siebie, nikt Ci nie zabrania kochać miłością agape Boga, bo tylko Jemu należy się taka miłość.

Gość gość
debilizmy, wielcy znawcy za dychę, sami niech idą do egzorcysty, może wypędzi z nich ducha nienawiści, zawiści, zazdrości

Gość gość
ostro walnieta w pusty lep