Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiekszosc Polek bedzie samotna poniewaz w ogole nie podrywaja facetow...

Polecane posty

Gość gość

Nic, zero... zadnych propozycji randek. A ja nie wyjde bo jestem niesmialy.

Gość gość
Nigdy w życiu nie musiałam sama podchodzić do faceta. Ale ja wymagam faceta pewnego siebie, a nie pierdółki, więc to może odpowiedź.

Gość gość
autorze - to oznacza ze nie jestes facetem, tylko pipką :)

Gość gość
Mi sie nie chce podrywac kobiet mam na nie awersje.

Gość gość
Co to za jakies pierdolenie o prawdziwych facetach uganiajacych sie za kobieta? To sa farmazony... prawdziwa kobieta sama bierze sprawy w swoje rece i podrywa faceta, ktory sie jej podoba! I albo ona tez mu sie spodoba i cos z tego bedzie, albo nie! I w drugim przypadku musi isc podrywac innego faceta.

Gość gość
ile znasz samotnych, atrakcyjnych kobiet? Zresztą fajnie faceci tez są podrywani

Gość gość
Bo moze chcą być samotne ?

Gość gość
No jasne... mam tracic pol dnia na lataniu i zapraszaniu kobiet na kawe z nadzieja, ze sie laskawie jakas zgodzi? A ksiezniczki beda wybrzydzac i smiac sie: "jak ten smiec mogl do mnie zagadac? Do kogos takiego wspanialego jak ja? :D" tym samym onizac moja pewnosc siebie i doprowadzajac do stanu, ze w ogole postanowie dac sobie spokoj? A nie chwila... TAK JUZ SIE STALO! Teraz to sobie wy nas popodrywajcie.

Gość gość
Albo bedziecie podrywac nas, albo sobie badzcie ame, lub bedziecie podrywane przez arabow, tylko unnich bedziecie trzymane krotko za mordy, a jedyne ubranie jakie bedziecie nosic to burka.

Gość gość
Mam gdzieś takich jak ty pajacu

Gość gość
21:35 no to podrywaj araba, jak nie chcesz Polaka.

Gość gość
gość dziś - ciebie nikt nie chce podrywać, bo jesteś żenadą. Nigdy nie musiałam zagadywać do faceta, wystarczyło, że się uśmiechnęłam i sam podchodził. Facet ma zdobywać, rozpieszczać, a nie jęczeć i siąkać noskiem. P**duś jesteś i tyle. Trochę smutne, trochę śmieszne.

Gość gość
21:40 taa rozpieszczac i zdobywac ksiezniczke, az ta laskawie sie zgodzi albo i nie? Jak ja qrwa takich nienawidze co to chca, zeby tylko facet sie staral , a ona nic tylko lezy i zrzedzi. Lez sobie i zrzedz!

Gość gość
gość dziś ona będzie sobie leżała, aż ktos wyjdzie z inicjatywą. a ty zostaniesz SAM.

Gość gość
Oby was ksiezniczki arabowie zmusili do wyjscia za nich za maz i nauczyli gdzie jest wasze miejsce! Ja w zyciu bym nie chcial takiej co ma wyj****e, a ja musze sie starac, bo mi ksiezniczka wyskoczy z tekstem, ze mi nie zalezy. No nie zalezy mi na takiej gdzie tylko ja mam sie starac, a krolewna ma w d***e!

Gość gość
Ja leżę i przyjmuję adoracje, bo mam faceta. A ty pi*dusiu zawsze będziesz sam. Chyba, że NFZ zacznie refundować gumowe lale dla nieudaczników :D

Gość gość
21:50 wyjdzie z inicjatywa i bedzie latal za nia rok az ona sie zgodzi. Bedzie to jakis desperat z niska samoocena uzalezniajacy swoje szczescie od posiadania ksiezniczki. Chociaz bardziej pewne jest, ze bedzievsama, bo kazdy normalny facet widzac, ze laska ma w d***e i sie nie stara oleje ja po tygodniu.

Gość gość
Fajnie jest być samotną . Mnie to odpowiada

Gość gość
prawda jak ja musialem sie dwoic i troic zeby poderwac dziewczyne jedna druga trzecia, w koncu daja dupy a najlatwiej mi poszlo z moja zona bo wiedziala czego chce o bogu dzieki ze zostawilem tamte buce bo mnie wkurwialy , byly po prostu nudne

Jestes zwykłym zerem.Nie wiesz do laski zagadać to będziesz się onanizowal do końca zycia.To nie kobieta ma podrywac,to facet ma zdobywac a kobieta ma się czuc zdobywana i to lubi.To ja pociąga.

Gość gość
Kobieta to nie twierdza, zeby ja zdobywac chlopcze z niska samoocena. Jak lubisz niedostepne i lubisz jak cie laska zlewa i to cie rajcuje to masz cos nie tak pod kopula i tyle. Marnuj kilka miesiecy, az w koncu zrozumiesz, ze ona jest niedostepna, nie dlatego, zebys sie bardziej postaral (co jest zalosne), tylko dlatego, ze cie nie chce. Albo ona zabiega o niego, a on zabiega o nia albo niech s*******a.

Gość gość
Ja zdecydowanie wole taka co to mnie zdobywa, a nie ja ja... co to w ogole za pomysl, zeby facet latal za kobieta jak jakis needy... to kobieta ma sie uganiac za facetem, a on co najwyzej moze sie zgodzic lub nie.

Gość gość
No fakt, że wielu facetów nie lubi tak zwanych księżniczek. Najlepiej jak dziewczyna jakoś daje znak chłopakowi, że się jej podoba i chłopak może zadziałać bez narażania swojej godności.

Gość gość
baby to tępe suki, ale niedługo araby będą je traktować gorzej od psów bo islam zalewa europe, jeszcze będą płakać za wrażliwymi polakami którzy je adorują i traktują zbyt dobrze, hooj wam sukom w doopy

Gość rozważna i nieromantyczna
W życiu nie latałam za żadnym facetem. Jak facetowi zależy niech się stara. Jak mi na nim będzie zależało tez się będę starać. Ale z tego co tu można wyczytać u przedmowców większość facetów dziś to pi/z/d/u/s/i/e. Pamiętam wiele lat temu taki jeden z drugim raz na jakiś czas d**e mi zawracał. Ale bez konkretów. Niby chcieli się umówić ale coś im na przeszkodzie wiecznie stało . No i charaszo. Znalazł się lepszy i taki który wiedział czego chce. Nikt o was panowie zabiegać nie będzie. A jak który na to czeka to mu do osiemdziesiąt może zejść na czekaniu

Gość gość
zdychajcie same stare panny, macie do 30stki i KONIEC, potem jesteście towar 3ciej kategorii i co pare lat coraz niżej, zegarek wam tyka nie facetowi

Gość gość
Kobiety ktore sa wolne i nie podrywaja, tylko czekaja az facet je poderwie to jakies mameje zyciowe... prawdziwa kobieta powinna zabiegac o mezczyzne nie na odwrot.

Gość gość
7:43 w zyciu bym sie nie zadeklarowal komus kogo nie znam, zeby powiedziec, ze chce zwiazku musialbym ta dziewczyne najpierw poznac jaka jest, a nie tylko zobaczyc. Widocznie twoj chloptas nie ma zadnych wymagan oprocz wygladu i jak cie tylko zobaczyl tak odrazu wylozyl kawe na lawe.