Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Starania o pierwsze dziecko...

Polecane posty

Gość gość

Witam, Kobietki czy któraś też się stara i jest w podobnej sytuacji ( 4.12. I dzień okresu).podzielimy się odczuciami itp. Karolina.

Gość gość
Dlugo sie juz tak starasz

Gość gość
2,5 roku.K.

Gość gość
Sporo , robiliście badania ? Jak wyglądaj wasze starania ?

Gość gość
Nic na siłę. Często powoduje blokadę taka presja. Również dieta troszkę oczyszczenia organizmu ziołami jak skrzyp itp... Chodzenie po ginekolog jeszcze nasila presję. Ja nie jestem zacofana i mąż nawet jako narzeczony był i jest przy każdym badaniu ginekologicznym cipki bo mam prawo go mieć obok siebie nawet w szpitalu podczas badań i zabiegów. Zabezpiecza przed takimi nadaniem u ginekologa. ..Badanie u ginekologa: Lekarz rozpiął rozporek - poranny.pl. Mąż wspierał porody szanują wtedy rodzacą i jesteś spokojniejsza co przenosi się na dziecko i nie ma ADHD. Gdyby mąż nie mógł zaplodnić to zdecydowali byśmy się na faceta do trójkąta i w obecność męża.

Gość gość
Nie robiliśmy żadnych badań bo najpierw liczyliśmy na los.Ja robiłam tylko podstawowe -morfologia, cytologia i ok. Niedługo inne badania,bo juz czas leci... Dwa razy w tyg.

Gość gość
Znowu prowokator od męża na każdym badaniu ginekologicznym cipki... Znamy cię!

Witam. My staramy się o dziecko ponad rok. Niedawno zdiagnozowano u mnie nadczynność tarczycy oraz podwyższony testosteron. Owulację mam, nasienie męża ok, a ciąży brak. Od tego cyklu biorę inofem, olej z wiesiołka plus leki na tarczycę. Mam nadzieję, że niedługo się uda. Ja polecam badania hormonalne, jeśli nie wychodzi od dłuższego czasu.