Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

imigrant daje kopniaka kobiecie w plecy na schodach w metrze

Polecane posty

Gość gość
Warszawa sie nie liczy .. Połowa obcych to turyści , którzy są tam tylko jeden dzień

Gość gość
No cóż w takim świecie przyszło nam żyć. Czasem mam wrażenie że zwierzęta mają wiecej w sobie empatii i rozumu niż coś zwane człowiekiem.

Gość gość
W Niemczech praktyka spychania kobiet ze schodów uchodzi za całkowicie normalną i naturalną. Nikt już nie zwraca uwagi na takie rzeczy.

Gość gość
muzulmanie tak maja. juz Biblia zapowiadala, ze Ismael bedzie dziki i agresywny. potomkowie Ismaela sa dokladnie tacy, jak to przepowiedziala Biblia tysiace lat temu.... :o

Gość gość
W Niemczech to w ogóle ludzie chodzą jeszcze do kościoła ?

Gość gość
a teraz uświadomcie sobie że w warszawie przybyło z 25 tysięcy muzułmanów, są wszędzie w każdym zakątku warszawy, w każdym centrum handlowym ich widać.

Gość RozwiązanieProblemuJestProste
Na dyskotece w Niemczech bawił się Rosjanin, z napisem na koszulce: "MUZUŁMANIE MAJĄ TRZY PROBLEMY". Nie trwało długo, stanął przed nim muzułmanin, byczysko chłop: - Ty, a w dziób chcesz? - To jest pierwszy z waszych problemów. Ciągle szukacie zwady, nawet wtedy, kiedy nie ma żadnego powodu. Dyskoteka się skończyła, Rosjanin wychodzi, a tam na niego tłum muzułmanów czeka. - No, teraz się z tobą policzymy - warknęli muzułmanie gremialnie. - A to jest drugi z waszych problemów. Nie potraficie załatwiać spraw po męsku, sam na sam, tylko zawsze musicie zwoływać wszystkich swoich. - Zaraz nam to odszczekasz! - wrzasnęli muzułmanie, wyciągając noże. - I to jest trzeci z waszych problemów. Zawsze na strzelaninę przychodzicie z nożami. Zginęło 30 muzułmanów.

Gość gość
Łykacie ruską propagandę jak tania dziffka spermę. Nie żal mi was nawet, za to mam nadzieję, że doświadczycie dobroci wujka władimira, jak właśnie doświadczają jej ukraińcy. A na głupotę broken to już brak słów, siedzi szmata całymi dniami na forum, gowno widziała i w d***e była, ale jak zacznie piertolić to się ją ma ochotę tak skopać jak na tym filmiku. Głupia blerwa, głupsza od noxelii.

Gość gość
Ale jak to przybyło, wzięli się z powietrza? Gdzie straz graniczna?

Gość gość
Żyjcie sobie dalej w świecie kreowanym przez TVP i ruskich trolli dla takich, jak wy i bójcie się własnego cienia. Przed iskanderami męskość chłopców z ONR was nie obroni.

Gość gość
W Niemczech, praktyka spychania kobiet ze schodów, uchodzi za całkowicie normalną i naturalną. Nikt już nie zwraca uwagi na takie rzeczy.

Gość gość
hahaha moja stacja metra

Gość gość
Podobna sytuacja spotkała mnie w polsce i ze strony polaków, zdążyłam się tylko złapać poręczy i nie spać na sam dół. Chamstwo zawsze będzie chamstwem niezależnie od narodowości.

Gość gość
mogłabyś mu najwyżej pomlaskać jego brązowe bilencje głupia cipo. to WY tępe feministyczne ścierwa doprowadziłyście do tego, że faceci nie chcą się bić i bronić słabszych, a sfeminizowana policja jest gówno warta.

Gość gość
ktos tu na pierwszej stronie cos wspominal o prawdziwych mezczyznach w pl ktorzy beda bronic kobiet i dzieci. tak to skomentuje- buahahahahahaha. bronic jakich kobiet?albo tych pieknych albo sztucznych. brzydkie, przecietne czy grube albo niepelnosprawne moga sobie pomarzyc ze kto kolwiek poza starym dziadkiem czy druga kobieta udzieli im pomocy w takiej sytuacji. a co moze stary dziadek czy druga kobieta?tak samo oberwie jak ofiara. dlatego apeluje zwlaszcza do kobiet o masowe zapisywanie sie na strzelnice i ubieganie sie o pozwolenie na bron oraz zakup dobrego i drogiego gazu pieprzowego. noza nie polecam ani paralizatora a tym bardziej tzw samoobrony recznej bo skonczyc sie to moze marnie dla takiej kobiety. najlepsza jest bron palna i gaz. polskie patalachy to puste kur/wy wiec nie majac geby miss nie liczcie ze jakis facet poza waszym lubym czy kims spokrewnionym stanie po waszej stronie. a nie wierze ze wychodzicie z domu tylko z partnerem/bratem/ojcem dlatego zabezpieczcie sie.

Gość gość
bez pozwolenia mozna miec tzw bron czarnoprochowa ale jest troszke powolna a jakby was przykladowo zaatakowalo 3 ciapatych to musztarda po obiedzie. najlepsze sa pistolety ala glock bo male i w miare szybko sie przeladowuja. oczywiscie najlepsze by byly kalachy albo uzi ale o takim to mozna pomarzyc zeby dostac na niego pozwolenie albo wychodzic z takim na ulice, taka bron jest dobra do trzymania w domu i obrony mienia kiedy bydlo chcialoby wtargnac na nasza posiadlosc i lby nam pouzynac.

Gość gość
Dobrze, że wygrał PiS.

Gość gość
Najpierw zacznijcie doceniac Polakow a potem zacznijcie wymagac

Gość gość
https://m.youtube.com/watch?v=nCSWU2Yuctc Rudy, łysiejący oblech pobił swoją dziewczynę. Laska parę razy mu przywaliła, ale mógł ją przytrzymać lub odejść. Polaczki piszą, że suce się należało. Kiedy uderzy mnie dziecko to mam mu przypierdolić tak, że zakryje się nogami? Kobieta nie jest przeciwnikiem dla faceta. Nie lubię ciapatych, ale was polaczki też nie trawię. Co parę dni można usłyszeć o pobitym przez 30 letniego byka dziecku. Szkoda, że prawdziwi Polacy zostali zastąpienie nową generacją.

Gość gość
do Polski też pcha się bydło, tych ciapatych jest tu już za dużo, trzymają się w grupach i są podobni do tego bydła z Berlina

Gość gość
Rozczula mnie podejście typu "co prawda laska parę razy mu przywaliła ale jak ten cham śmiał jej oddać". Zacznij się jedna z drugą zachowywać jak kobieta to mężczyźni zaczną was tak traktować. Jakby mnie taka furiatka lała to strzelił bym tylko raz ale porządnie w ten głupi dziób.

Gość gość
może jestem ksenofobem, ale trzeba ciapactwo z Polski wygonić!