Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Allegro ciuchy koszmar

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że może nie do konca we właścicwym dziale, ale chyba tu siedzą najrozsądniejsi ludzie z całej kafeterii. Często kupuję ubrania na allegro, dla dziecka dla siebie i powiem Wam że dla mnie to już się staje koszmarem. A to dlatego, iż wyszukując ubrania zdjęcia są mikroskopijne, jakiś czas temu mozna było przeglądac te zdjęcia w formie większych zdjęć choć tylko u konkretnego sprzedawcy. Teraz nawet to się zmieniło. Wpisując coś tam w wyszukiwarkę pojawia się lista malusich zdjęć i na ktore muszę za każdym razem najeżdzać mychą. I dodam że nie mam wady wzroku. Czy to dla mnie tylko to jest męczące? Chyba przestanę tam kupować i przeniosę się na jakiś sklep internetowy.

Gość gość
słabe zdjęcia to problem, ale może spróbuj wysłać do sprzedawcy zapytanie, jak jesteś b zainteresowana czyms, czy nie wysłałby ci lepszych na meila... allegro się zrobiło b drogie, i za lepsze zdjęcia jest spora opłata, ogólnie to wystawianie się mało opłaca czasem

Gość gość
Dla mnie gorsza jest inna rzecz. Skusilam się na dwa sweterki "włoskie" mega extra itp. Zdjęcia typu "selfie do lustra" robione przez extra modelkę. Oczywiście sweterek ani jeden ani drugi nie był już tak fajny, wręcz odwrotnie. Tu jest problem bo nie wystawim negatywa bo mogłabym go sama potrzeba

Gość gość
"słabe zdjęcia to problem, ale może spróbuj wysłać do sprzedawcy zapytanie, jak jesteś b zainteresowana czyms, czy nie wysłałby ci lepszych na meila... allegro się zrobiło b drogie, i za lepsze zdjęcia jest spora opłata, ogólnie to wystawianie się mało opłaca czasem" xxx ale mi nie chodziło o kiepską jakość zdjęć wykonanych przez sprzedawców tylko to jak allegro je prezentuje, wejdziesz w pierwszy lepszy sklep internetowy z ciuchami masz spore zdjęcia gdzie możesz obejrzeć ubranie a nie tyci malutkie jak to prezentuje allegro, przy wyszukiwaniu ciucha musisz najezdzac mychą w kazde zdj co jest tak upierdliwe że już dziś miałam dość.

Gość gość
jeszcze raz powtarzam: małe bo tak sobie wymysliło allegro, po wejsciu w aukcję masz już duże zdjęcia