Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy przezywacie wystepy waszych dzieci

Polecane posty

Gość gość

Np. jakies taneczne.jAKIEKOLWIEK GDZIE dziecko wystepuje przed duza liczna osob?

Gość gość
Ja dziś myslalam ze zejde z tego swiata.Corka dziś miała dziś wystep taneczny.Juz po wsytepie ciśnienie zeszlo.

Gość gość
Kiedyś bardzo, teraz wcale. Moja córka śpiewa w zespole, gra, więc już się przyzwyczaiłam...

Gość gość
Czyli moje zachowanie jest normlane ze tak przezwalam?

Gość gość
Ja się wzruszam...nie wiem czemu :) takie to słodkie O_O

Gość gość
Zabawne że akurat trafiłam na ten temat. Właśnie odreagowuję występ córy (7-latka, brałam udział w konkursie wokalnym). Konkurs był rano a ja się dopiero uspokajam. Byłam dość mocno niespokojna choć to nic w porównaniu z nerwami gdy dziecko ma egzamin (szkoła muzyczna). Chociaż i tak jest lepiej niż kiedyś, gdy moje dziecko występowało w przedszkolu. :D Chyba trochę przywykłam. Pamiętam jak wkurzało mnie gdy moja mama mówiła że się denerwuje moimi egzaminami. Obruszałam się jak może, jakbym tylko ja miała powód i prawo do nerwów. Teraz rozumiem odczucia mamy. :D

Gość gość
Bardzo to przezywam.Stresuje sie strasznie.Nie spie po nocach.Dzwonie nawet po znajomych... a oni do Mnie zebym wyluzowala bo przeciez Ja nie mam dzieci