Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOrB

Bogaty i przystojny

Polecane posty

Gość NOrB

Jako młody(26 letni) facet ze sporą sumką na koncie i dobrze wyglądający zauważyłem dziwne zachowania kobiet gdy dowiadują się o mojej kasie. Niektóre są gotowe porzucić wszystko żeby się tylko umówić i okazują to wprost a inne za wszelką cene chcą udowodnić, że ich to nie rusza, choć widać, że jest inaczej. Jestem ciekaw jak jest z wami?

Gość gość
Ze mną byłoby inaczej. Pewnie dlatego że jestem od Ciebie delikatnie starsza , coś tam już osiągnęłam i nie jestem zależna finansowo.

Gość gość
Podaj jaka to kasa na ktora leca panny?

Gość gość
23:55 true

Gość gość
ja poznałem zasady ulicy i uwierz mi że gdybyś chciał szukać kolegów mając dużo kasy to masz odrazu ksywe sponsor. spróbój kupić szacunek - nie stać cię

Gość gość
Ile kasy trzeba miec, zeby panny zafascynowac. Podaj dolna granice, bo wiadomo, ze gornej brak, zalezy od panny, sa takie co ponizej milionow nie gadaja.

Gość NOrB
Nie wiem gdzie poznawałeś te zasady ulicy, ale mam gdzieś rady twardzieli sprzed monitora.

Gość NOrB
Nie wiem czy można to nazwać fascynacją, ale duże zainteresowanie zauważyłem jak było mnie stać na wynajem fajnego mieszkania, kupno drogiego auta, jakieś w miarę luksusowe wakacje. W zasadzie jak dziewczyny widziały, że nie muszę specjalnie oszczędzać i stać mnie na firmowe ciuchy, gadżety i wszystko czego zapragnę to inaczej mnie traktowały. W dodatku zawsze wszystkim wmawiałem, że dla mnie priorytetem jest duża ilość kasy bo mam duże potrzeby i to poszło w eter więc na pewno nie jedna dziewczyna się o tym dowiedziała

Gość gość
na mnie to nie działa, nawet zarabianie po 70k co mc

Gość gość
Jak to jest być sugar daddy? Kiedy wiesz ze łaski sikaja na twój widok bo masz duży gruby miesisty portfel

Gość gość
gdybys nie byl przystojny zadna by sie nie obejrzala

Gość gość z Paryża
Buahaha

Gość gość
Ha,ha ja jestem tez bogata i bardzo ładna ale nowym znajomym nigdy się nie chwale . Nawet na randki ubieram się bardzo skromnie i nie biorę dobrego Iphone tylko stary i potłuczony . Wiele można się dowiedzieć jak cię ludzie widza bez otoczki bogactwa. Potem zawsze był surprise ! Dlatego mi nie zaimponujesz i byłabym twoim show znudzona naprawdę .

Gość Brzydka i Biedna
Ja jestem brzydka i biedna:). Mam swojego księcia;).W życiu nie chodzi o kasę czy wygląd aczkolwiek ma to pewne znaczenie.Wygląd czy kasa dzis jest a jutro???wszystko moze sie wydarzyć.Najwazniejsze u człowieka jest wnetrze,pozostaje z nami na zawsze.Uroda kwestia gustu a kasy zawsze mozna sie dorobic Autorze-nie chwal sie tym co masz,wygląd czy status materialny.Prawdę mówiąć nie wierzę w to co napisałeś bo jakim trzeba być pajacem aby miec o sobie takie mniemanie;) Ale Ty chyba jesteś pajacem i chcesz sie dowartościować:) Miłego dnia i fantazji:)

Gość gość
A ja jestem bogata, zarabiam spora kasę ale niestety muszę napisać 6 dni w tyg oo 10 godzin, wracam zmęczona do domu, nie mam na nic aksily, chodzę w starych ciuchach, nie mam siły iść na zakupy, jedyne co kupuje to tony dobrych kosmetyków w necie i suplementów diety, i co? Nie jestem szczęśliwa z tą kasą....

Gość gość
"Nie jestem szczęśliwa z tą kasą..." To pracuj mniej.

Gość gość
Mam tak samo jak poprzedniczka. Mam kase ale pracyje na to ciezko, 12 godzin, 6 dni w tygodniu. Jestem wykonczona. Pieniadze szczescia nie daja i tyle. Owszem, potrzebne jest jakies minimum na zycie ale jezeli masz na oplacenie podstsw bez bolu glowy to wsztsko ponad to jezeli chodzi o kase wcale nie jest decydujace do szczescia.

Gość Michchaela
Troche żal mi ciebie ze takie masz zdanie o kobietach...ja odrzucilam kilku bogatych i przystojnych nie zeby im cos udowodnic ale ich poglądy zachowania i wartosci kłóciły sie z moimi...dwóch z nich było w zwiazkach,jeden dopusczał sie kłamstw i manipulacji czym mocno mnie zranił,jeszcze inny ponizał swoich pracowników w mojej obecnosci..dla mnie tego rodzaju sytuacje były nie do zaakceptowania..moglam zyc w luksusach ale odeszłam od nich mimo ze bardzo im zaleza£o na mnie...dla mnie priorytetem jest zupełnie cos innego niz kasa i piekne auta,domy

Gość gość
Ciekawe skąd niby masz tę kasę, co?

Gość gość
Nie chcę od mężczyzny pieniędzy, mam dość swoich. Chcę prawdziwej, wiernej, troskliwej, odpowiedzialnej miłości, a to trudniej niż o milionera :(

Gość NOrB
Wychodzi na to, że trafiam na same szlaufy

Gość gość
a ile masz tej kasy w wieku 26 lat :)

Gość gość
Sam zarobies? Nie pytam zlosliwie :)

Gość NOrB
Tatuś mi oddał firme :(

Gość NOrB
9 500 000 ¥ :(

Gość gość
Masz niezdrowe wyobrażenie o sobie kolo

Gość gość
spadaj koleś z tym swoim bogactwem

Gość gość
jaki pustak, poznaje dziewczyne, pokazuje, ze ma kase( mozliwe, ze jej nie ma) i obserwuje jej reakcje :-( no, idiota jak dla mnie. zal mi cie i nie pisze tego zlosliwie.