Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćhhh

Mąż woli komputer ode mnie

Polecane posty

Gość gośćhhh

Cześć. Od roku jesteśmy małżeństwem, znamy się kilka lat. Problemem w naszym małżeństwie jest komputer. On wraca z pracy i zasiada do komputera, siedzi przy nim do późnej nocy, a ja mogę dla niego nie istnieć. On nie zwraca na mnie praktycznie uwagi, bo ubzdurał sobie,że dzięki temu ,że tyle siedzi w internecie może zostać bogaty i zapewnić nam dostatnie życie. Jestem realistką i wiem ,że to nie wypali. To jest facet ze słomianym zapałem, nastawia się na coś mocno ,a potem i tak nic z tego nie ma. Kiedy próbowałam zacząć rozmowę na ten temat i prosiłam, żeby spędził ze mną trochę czasu-on się denerwuje i mówi,że robi to dla nas. Zaczęłam wracać później do domu z pracy, czuję się samotna. Po całym dniu ,gdzie czasami naprawdę miałam ciężko i potrzebuję bliskości drugiej osoby-jestem skazana na samotność. Doszło do tego ,że między nami praktycznie nie ma bliskości. Nie przytulamy się, nie całujemy, a o seksie już nie wspomnę. Boli mnie to, że nie jestem dla niego już kimś ważnym i myślę o odejściu od niego.

Gość gość
i dobrze. coś musi być ważniejsze od ciebie, bo on dla ciebie tez nie będzie najwazniejszy- urodzisz dziecko, to on zostanie drugoplanowcem, musi się jakos facet zabezpieczyc na przyszlosc

Gość gość
Sama wybrałaś sobie takiego faceta. Nie uwierzę, że nie wiedziałaś jaki jest. Piszesz, że ma "słomiany zapał do wszystkiego", a to jest cecha, którą miał od dawna, a dzięki tobie została jeszcze wzmocniona. Twoje późniejsze powroty z pracy tego nie zmienią. Od faceta wymaga się, a nie godzi na to, co jest byle by tylko para gaci siedziała z tobą w domu. Skąd się biorą takie naiwne idiotki?