Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu brunetki tak nienawidzą blondynek?

Polecane posty

Gość gość

Przecież w dobie farb do włosów można się przetargowa w godzinę a poza tym sam kolor włosów nie zapewni urody ale przede wszystkim ładna twarz i figura... A ciągle czytam w necie jakieś chore hejty brunetek na blondynki. Ja jestem farbowane blondynka i dobrze mi z tym lubię ten kolor włosów a jak mi się znudzi może będę nawet szatynki ale mię rozumiem tego hejtowania jakby kolor włosów to nie wiem co było

Gość gość
chyba cię pogrzało dziewczynko.ile masz lat?15? ze takie głupoty piszesz?co ma kolor włosów do nie lubienia kogoś?

Gość gość
Jest stereotyp pustej blondynki i przez takie hejty niektore kobiety sie dowartosciowuja.

Gość gość
Ot, stereotypy. Jak cos glupiego zrobi brunetka czy ruda to mowi sie ze glupia baba, dla jasnowlosej dodaje sie ze w dodatku blondynka, szuka sie usprawiedliwienia. Fakt kiedys panny solary ochoczo wybieraly tleniony blond na swoj znak rozpoznawczy i moze stad te skojarzenia (chociaz stereotyp blondynki trwa dluzej), ale teraz pustakami sa i rude i czarne, nie ma reguly. Znam zarowno glupie ciemnowlose jak i inteligentne blondynki. Nie patrzcie na wyglad, umysl sie sam obroni. Pozdrawiam szatynka.

Gość gość
To durne tematy ZAWSZE zakładane przez redakcję w celu góvvnoburzy.

Gość gość
No ja jestem z natury blondynką i robiłam wszystko by być czarna,czerwona,fioletowa na głowie.Wszystko przez to,że ciemny blond naturalnie miałam i sama siebie nienawidziłam.I też nie cierpiałam blond dziuni a teraz rozważam zmianę i chcę rozjaśnić włosy xD

Gość gość
nienawidzą? hehe nie pochlebiaj sobie !!!