Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadwrażliwy

nadwrażliwość

Polecane posty

Gość nadwrażliwy
na dzis starczy zajrzę tu jutro dobranoc

nadwrażliwy dziś Nie przeczytałem wszystkiego, bo jakiś czas mnie tu nie było, ale swoją ksywę wychwyciłem. Ja naprawdę jestem gejem :D a mój chłopak czasem tu zagląda. Tylko nie pisze ;) Za to pisze: - z ludźmi na czacie (też to kiedyś robiłem) - z ludźmi z gry - z przyjacielem / przyjaciółką na FB. Jego sprawa.

Gość gość
/To znaczy wydaje mi się, że jeśli chłopak wyznaje miłość przy innych osobach to tak naprawdę niewiele znaczy. Takie rzeczy osoby wrażliwe robią skrycie, po cichu, bez świadków. Zatem moim zdaniem nie masz się czego obawiać, czy też nie musisz się obwiniać zaistniałą sytuacją./ - myślałam też o tym, dzięki za pocieszenie :) Tym bardziej byłam zaskoczona i mi było głupio - ja tam byłam z koleżankami a on z kolegami..a tu takie coś nagle..ale pewnie tym mu gorzej było przy tych kolegach :/ wyszło to bardzo głupio a potem już z nim nie rozmawiałam.. jednak gdybym go nagle teraz spotkała i wiedziała, że to on to bym go przeprosiła i powiedziałabym mu, że mi głupio..ale możliwe, że by to wyśmiał teraz.. Ty nie bądź takim materialistą ;) Kasa to sprawa ruchoma, dziś Ty masz mniej ale jutro możesz mieć więcej..a uczucia w tym są najważniejsze..co z tego, że bogatszy..jeśli to Ty masz bogatsze serce? Otwartość też rzecz względna..najważniejsze by w bliskiej relacji być otwartym na siebie..może być otwartość zewnętrzna a w związku blokady..ale może też być pełna otwartość w związku a na zewnątrz zamknięcie i ja nawet preferuję to drugie :D Co do dzieci to ja mam tak samo jak Ty..uważam, że sprowadzanie kogoś na ten świat jest ryzykowne..trudno byłoby uchronić dziecko przed cierpieniem, szczególnie nadwrażliwe po rodzicach.. no i dla dziecka faktycznie to lepiej jak ma się więcej pieniędzy..żeby mu niczego nie brakowało. A to, że mam ukończone studia i pracuje o niczym nie świadczy - świadczy, bo np. ja studiów nie dałam rady przejść... A praca to z powodu moich zaburzeń nerwicowych strefa lęku. Każdego niemal dnia walczę by totalnie nie załamać się psychicznie. Stąpam po cieniutkiej linii i balansuje pomiędzy. - współczuję i rozumiem co czujesz <3 Mam nadzieję, że znajdziesz coś co nie będzie Cię tak dobijało, życzę Ci tego :) Szkoda takiego serca na zawał :( Inc. Jest homo :D jakoś to do Ciebie nie dociera nie wiem dlaczego :P więc jak już to jego facetowi może to przeszkadzać :P ale w sumie nie wiem czemu, przecież normalnie pisze, nie widziałam by np. świntuszył na ero :D Dobranoc :)

Gość nadwrażliwy
chyba na tym można ten watek zakończyć bo co tu więcej pisać? hmm..

Gość ten co sie podpisuje
Dlaczego ? Jak dla mnie temat jest ciekawy i na czasie. Spotykam co jakiś czas mężczyzn, którzy podobnie jak Ty nie bardzo przyjmują rolę "samca alfa" bo czują że to nie ich bajka. I przechodzą niezłe katusze, bo przecież społeczeństwo, rodzina tego od nich wymaga.. Naprawdę z tego powodu dzieją się dramaty. A temat sprowadza się z grubsza do umiejętności zaakceptowania siebie i swojego "ja" i olania tego czego owo społeczeństwo oczekuje. Zresztą to dogmat. Ja chętnie popisze w temacie - obiecywam , że o polityce ani słowa :) Nie jestem raczej systematycznym - jak to pewna lacencja napisała "userem" ;) - wolę określenie użytkownik, bo praca mi nie pozwala. Ale od czasu do czasu sie odezwę. Pozdrawiam.

Gość nadwrażliwy
nie.. z mojej strony to koniec nie chce robić tu z siebie ofiary losu pozdrawiam

Gość gość
Nadwrazliwy życzę pięknych Świąt

Gość gość
nadwrazliwy skoncz trolowac!

Gość ten co sie podpisuje
nadwrazliwy Rozumiem, choć nie uważam, że robisz z siebie ofiarę.. Przeciwnie ;) Pozdrawiam i powodzenia :)

Gość gość
DO KOBIET - tylko wrażliwy facet jest wartościowy, będzie czuły, dobry, odpowiedzialny i zaopatrzony we wszystkie cechy które podobają się kobietom. reszta to odpady