Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotka do oceny!

Polecane posty

Gość gość
buzia zbyt dziecieca:O

Gość gość
Fajne cycki masz , może mi je dasz ?

Gość gość
"gość dziś buzia zbyt dziecieca" Trudno, aby dziewczyna ledwo dwa miesiące po ukończeniu 18 r.ż. wyglądała jak trzydziecha. 75% modelek erotycznych występuje mając ledwo 18-19 lat kiedy wygląda jeszcze bardzo młodo. Tu inne zdjęcie tej modelki: https://zapodaj.net/images/801d7892f6853.jpg

Gość gość
trzeba być pedofilem żeby się takimi fotkami podniecać

Gość gość
Zwykłą osiemnastka z gołym biustem. Po ulicach chodzą dużo ładniejsze alena całe szczęście nie dla każdej pozowanie na zdjęciach dla panów to sposób na życie.

Gość gość
To pedofile intereaują się dziewczynami +18? Myślałem, iż wg prawa pedofilia kończy się na 12 r.ż. a później, do 15 jest hebefilia a od 15 r.ż. już można legalnie lecieć na całość

Gość gość
Mam znajomą, która ledwo dwa tygodnie po ukończeniu 18 lat zrobiła sobie większość ciała sztuczne (cycki, usta, tyłek) i po zagojeniu się wszystkiego od razu poleciała występować w rozbieranych sesjach. Bez makijazu z twarzy wyglada jak zwykła piętnastolatka, jak walnie sagan tapety to nawet na rasową trzydziechę. I co o tym powiesz panie obrońco moralności? Chyba nie widziałeś/aś najpopularniejszej modelki erotycznej na świecie, Mileny D, ona wyglada jak 12-nastka, a ma 25 lat i występuje nago.

Gość gość
gość dziś Zwykłą osiemnastka z gołym biustem. Po ulicach chodzą dużo ładniejsze alena całe szczęście nie dla każdej pozowanie na zdjęciach dla panów to sposób na życie. X Czy jeżeli ty będziesz wyglądać bardzo młodo np. na 18 lat mając no nie wiem 25, to każdy facet który zainteresuje sie tobą pod kątem seksualnym jest pedo ?? Powalasz logiką. :)

Gość gość
Wg. tej pani wyżej kobieta powinna wyglądać staro aby uprawiać seks pomimo ukończenia 18 lat. Juź pomijając to, że wg. prawa może uprawiać seks dużo wcześniej.