Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lawinowo rośnia liczba muzułmanów w Polsce

Polecane posty

Gość gość
wypędzić i po kłopocie!!!!!!!!!

Gość gość
Moi mili, ja jestem muzułmaninem i mnie nikt kitu ani ciemnoty nie wciśnie. To co sie dzieje to jest regularna inwazja, nazywana w islamie Hijra(Hidżra), czyli zdobycie terenu wroga poprzez zasiedlenie, najczęściej pokojowe, bez walki. Ja sie tego boj***ardziej niz większość z was bo wiem jak to sie prawdopodobnie skończy. Nikt mi nie powie ze setki tysięcy młodych mężczyzn w wieku poborowym jada tutaj ze strachu przed wojną. Nikt mi nie powie że ludzie wychowani na bliskim wschodzie i w azji dostosują sie do naszych, tak, naszych europejskich wartości. Jestem europejskim muzułmaninem , religia jest moja prywatna droga czczenia Boga a nie stylem życia czy doktryną polityczną. Na pierwszym miejscu jestem europejczykiem a wszystkie izmy zostawiam w domu. Boje sie ich, ponieważ oni narzuca nam w przeciągu kilku lat swój średniowieczny, feudalny i antydemokratyczny porządek, a ci którzy sie nie dostosują będą prześladowani. Matematyka nie kłamie: kazdy z samotnych ma pozostawiona gdzieś rodzinę, ktora korzystając z prawa UE ściągnie tutaj predzej czy później, wiec liczbę imigrantów nalezy już teraz pomnożyć raz 3 lub 4, dzietność muzułmańskich rodzin z tamtego obszaru to 3 dzieci w górę, wiec jesli teraz mamy milion muzułmańskich małżeństw w Europie to za 20 lat będzie ich 3 razy wiecej, optymistycznie licząc. Jeszcze jedna rzecz która mi sie rzuca w oczy: ci uchodzcy twierdza ze za przejazd o europy musza płacic po kilka tysiecy dolarów - skąd takie rzesze rzekomo biednych ludzi którzy wszystko stracili, maja takie pieniądze? Ja nie mam zludzeń ze jest to zaplanowana, gigantyczna akcja kolonizacji europy.

Gość gość
smier muzulmanom allah to gowno

Gość gość
Słowacja wprowadziła ustawę która blokuj****ndytów islamskich na Słowacji, a Polska? Niestety ciapactwo nadal osiedla się w Polsce i ta zaraza chce jeszcze budować nowe meczety, a prawda jest taka, że terrorystyczną Ligę Muzułmańską należy zdelegalizować, zaś ciapatych deportować z Polski w trybie natychmiastowym! http://pikio.pl/slowacja-poteznie-uderza-w-islam-przeszla-ustawa-ktora-delegalizuje-go-jako-oficjalna-religie/

Gość gość
Szwedzka opozycja domaga się interwencji zbrojnej, aby „przywrócić ład i porządek” Bandyci zamienili całe miasto w strefę no-go. Polityk opozycji Magnus Olsson zakomunikował, że nadszedł czas wezwania wojska w celu zakończenia fali brutalnych przestępstw w trzecim co do wielkości szwedzkim mieście. Zauważa on, że wielu obywateli Malmö ginie na skutek strzelanin, ataków granatami i morderstw. Olsson powiedział, że w Szwecji jest wielki deficyt policjantów, co oznacza, że oficerowie mogą korzystać z zasobów sił zbrojnych. Uważa, że „to najwyższy czas, aby wojsko i policja stanęli razem obok siebie w celu przywrócenia porządku w kraju”. Zauważył on, że wojsko w czasie kryzysu może wspierać policję w utrzymaniu porządku publicznego oraz w usługach logistycznych, materiałach, pojazdach i innych. Jednocześnie wezwał władze lokalne do większego inwestowania w policję, aby jej funkcjonariusze byli lepiej przygotowani do rozprawienia się z przestępczością zorganizowaną. Malmö odnotowało gwałtowny wzrost przemocy w czasie zaledwie trzech miesięcy w okresie letnim w 2016 roku, kiedy ponad 70 samochodów zostało podpalonych przez szalejących bandytów. Miasto to jest opisywane przez komentatorów jako „miasto bezprawia i walki”. Policja zmuszona była przyznać, że w sylwestrową noc nie udało się zapewnić bezpieczeństwa po tym, jak gangi imigrantów atakowały fajerwerkami tłumy świętujących, jednocześnie skandując „dżihad! dżihad!”. W Malmö każdego roku policja konfiskuje ponad 200 sztuk nielegalnej broni palnej. Minister Spraw Wewnętrznych Anders Ygeman namawiał Brukselę do podjęcia działań w celu powstrzymania przemytu broni przez granice UE. Policja szwedzka w zeszłym roku opublikowała raport dotyczący 55 stref no-go i wydarzeń, do jakich dochodzi na tym obszarze, czyli ataków na policję, napaści seksualnych, przemytu nielegalnej broni i różnych innych przestępczych działań. Wynika z niego, że Szwecja jest niemal bliska upadku. https://ndie.pl/szwedzka-opozycja-domaga-sie-interwencji-zbrojnej-aby-przywrocic-lad-porzadek/

Gość gość
Niedługo będą coraz większe kłopoty z imigrantami w Warszawie, już teraz jest problem z Arabami, Czeczenami, Pakistańczykami, Afrykanami, robi się niebezpiecznie, potrzebne będą patrole obywatelskie, bo policja nic nie robi z tym!

Gość gość
Ktoś musi sfinansować patrole obywatelskie narodowców, skoro antypolski rząd nic nie robi.

Gość gość
muzułmanie to horror, który pojawił się w Polsce!

Gość gość
Codzienni widzę ciapatych w autobusie, ostatnio arabusów i czarnych facetów, ale mocno starszych, myślicie, że pracują? Nie! A myślicie, że dorobią się w Polsce emerytury? Nie! Będą brać zasiłki i korzystać z opieki społecznej, za pół roku lub nawet za 10 lat i tak do końca swoich dni, ale za wasze podatki! I zgodnie z tradycją muslimską będą agresywni i wyzywać was będą od rasistów! Należy przegonić ich już teraz, póki czas!!!

Gość gość
Islam nie jest religią, ale totalitarnym systemem politycznym – uważa Paweł Banasiak. Jest doktorem historii i specjalistą od zarządzania, a przed miesiącem został prezesem okręgu warszawskiego partii Wolność, tworzonej przez Janusza Korwin-Mikkego. Stawiający pierwsze kroki w polityce Banasiak dotąd zasłynął z działań na rzecz delegalizacji islamu.

Gość gość
Warszawa woła o pomoc, narodowcy działajcie, bo miasto tonie w ciapatych islamistach!!!

Gość gość
gość dziś Warszawa woła o pomoc, narodowcy działajcie, bo miasto tonie w ciapatych islamistach!!! xx widze że dalej pracujesz, czyli robisz kretyńska propagande w sobote byłem w Zlotych Tarasach i nie przypominam sobie wogóle żadnego ciapatego, kiedyś widziałem w holu przy głównym wejściu kilku, 3-4 ale nawet nie wiem czy byli razem, siedzieli znudzeni i gapili sie w komórki. Owszem jest ich więcej, ktos ich zatrudnia w Uber taxi do rozwożenie żarcia alle pobierac kasy od państwa nie mogą, chyba że piertolona bufetowa HGW daje im kase pod stołem. Wypiertalaj stąd nudna kreaturo:-O

Gość gość
Muzułmanie widać tysiącami w ciągu dnia, kiedy Polacy pracują, bo oni dostają forsę, ale skąd? Bufetowa? Zgroza!

Gość gość
Islam to jedyna na świecie zdegenerowana religia przemocy, która w dodatku jest oparta na naukach oszusta samozwańczego proroka i mordercy Mahometa, to jest najgorszy syf jaki zrodziła ludzkość na przestrzeni dziejów!

Gość taki jest zbrodniczy islam
Według agencji Amak, sprawca strzelaniny kilka miesięcy temu przeszedł na islam i jego nowe imię brzmi Samir Al-Hajib. "Ataku w Las Vegas dokonał żołnierz Państwa Islamskiego w reakcji na wezwanie do atakowania państw należących do koalicji" - poinformowała powiązana z IS agencja informacyjna Amak. W wyniku strzelaniny ponad 50 ludzi zginęło na miejscu, a ponad 400 przewieziono do szpitali. Stan wielu rannych jest krytyczny. Światowe agencje piszą, że strzelanina w Las Vegas jest najbardziej krwawą w najnowszej historii USA. Policja w Los Angeles zastrzega, że bilans ofiar może jeszcze wzrosnąć.

Gość gość
W Pięcioksięgu objawił się Bóg Jahwe. U Muzułmanów zaś objawił się rzekomo anioł Gabriel (ten sam od zwiastowania Maryi). Problem w tym, że rzekomy Gabriel rzekomo powiedział, że rzekomy Jezus nie jest rzekomym Bogiem. A co mówi Pismo Święte o aniele głoszącym inną Ewangelię? Przeczytajmy sami... "Ale gdybyśmy nawet my lub anioł z nieba głosił wam Ewangelię różną od tej, którą wam głosiliśmy - niech będzie przeklęty! Już to przedtem powiedzieliśmy, a teraz jeszcze mówię: Gdyby wam kto głosił Ewangelię różną od tej, którą [od nas] otrzymaliście - niech będzie przeklęty!" Czyli wychodzi na to, że ten mahometowy anioł to anioł przeklęty. Chyba nie muszę dodawać, że anioł przeklęty to po prostu szatan. Czyli koniec końców - muzułmanie wierzą w szatana. To religia czysto satanistyczna. Tylko ubrana w gadki typu "miłujący pokój". Już imigranci pokazali, że to "miłowanie pokoju" polega na zabijaniu i gwałceniu niewiernych!

Gość gość
Dzisiaj widziałem w autobusie dwóch dżihadystów, jechali z lotniska, że też straż graniczna ich tu wpuściła, obaj z czarnymi turbanami, jeden miał wojskową kurtkę, tatuaże, brody przycięte, spojrzenia ponure i agresywne. Na pewno nie byli to Sikhowie, bo warszawscy mają kolorowe turbany i nie przycinają zarostu. To byli terroryści z Pakistanu lub Afganistanu. I tak Warszawa z każdym dniem staje się syfem, a niedługo pewnie zaczną zabijać i ludzie się zaczną dziwić dlaczego? Ano dlatego, że ich wpuściliście, nie zatrzymaliście i nie wyrzuciliście.

Gość gość
islam to gówno, każdy porządny człowiek powinien muslimów zapierdolić w ryj

Gość gość
Jak polki ich biora na mezow to co PiS moze zrobic? Pozbawic obywatelstwa te polki?

Gość gość
zakazać osiedlania się dla muzułmanów, nie sprowadzać mężczyzn a kobiety

Gość PolskaWruinie
Przywódca PVV (Partii Wolności) Geert Wilders przedstawił propozycję zakazu wszelkich form islamu w Holandii podczas debaty parlamentarnej na temat budżetu na przyszły rok. Wniosek został natychmiast odrzucony przez inne partie, informuje NU.nl. Meczety, szkoły muzułmańskie, Koran i burki muszą zostać usunięte z Holandii, powiedział Wilders. „Umocnijmy nasze rządy prawa, stawiając naszą ideologię ponad szariatem. Z miłości do Holandii, z miłości do naszej wolności” – apelował. Lider PvdA (Partia Pracy) Lodewijk Asscher zwrócił uwagę, że Wilders proponuje to od lat, „ale nigdy nic z tego nie wychodzi”. Przywódca ChristenUnie (Unia Chrześcijańska) Gert-Jan Segers nazwał plany Wildersa strasznymi. „To obrona wolności przez pozbycie się wolności” – powiedział. Wilders odpowiedział: „Udzielanie wolności islamowi jest samobójstwem”. Przywódca D66 (Demokraci 66) Alexander Pechtold powiedział, że Wilders nigdy „nie podejmuje poważnej próby uzyskania poparcia większości” dla tej propozycji. Wilders odparł, że nigdy nie składa propozycji, której nie popierałby w 100 procentach. Wcześniej w debacie Wilders zaatakował także lidera partii DENK (partia tureckich imigrantów) Tunahana Kuzu: „Partia działająca wśród nas oznajmiła tego lata, że Holendrzy powinni się odpieprzyć, jeśli nie lubią wielokulturowego społeczeństwa, czyli pana Kuzu z frakcji DENK. Chcę mu powiedzieć: sam się pan odpieprz. Jest pan trucizną tego społeczeństwa i demokracji, to jest nasz kraj, nie twój, pański kraj to Turcja „. Kuzu odpowiedział, że jest obywatelem holenderskim i holenderskim parlamentarzystą, „czy się to panu Wildersowi podoba czy nie. Proszę do tego przywyknąć”. Według Kuzu Wilders zawsze stawia się na straży wolności, „a jednocześnie zamawia karykatury, które obrażają ludzi do szpiku kości. Jak można mienić się strażnikiem wolności, skoro chce się zakazywać partii, zakazać Koranu i zamykać meczety?” Wilders skrytykował także rząd za przywrócenie relacji z Turcją po dyplomatycznym krachu, który trwał około 18 miesięcy, oraz za wpuszczanie imigrantów i osób ubiegających się o azyl w kraju. Zapytał, czy premier Mark Rutte stracił rozum, ponieważ „wpuścił czterysta tysięcy niezachodnich imigrantów do Holandii w ciągu pięciu lat”. „Otwarte granice powodują islamizację – powiedział Wilders. – Holandia już nie jest Holandią.”

Gość gość
Witam. Jeśli chcesz dorobić do budżetu domowego nie wychodząc z domu, mam dla Ciebie ofertę. Praca w wolnych chwilach, polegałaby na wypełnianiu ankiet. Bez zobowiązań, bez wkładu własnego. Dla osób, które mają stały dostęp do internetu. Zarobki początkowo w granicach 50-200zł/msc Zarejestruj się: http://rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76527875

Gość Polska dla Polaków!

Głosujcie na Konfederację Korwin, Braun, Liroy, Narodowcy to będzie choć  nadzieja na zmiany. PiS to kłamcy i zdrajcy, to za ich rządów Polskę zalała fala imigrantów. Formalnie 600 000, a nieformalnie 2.5 miliona!

Gość Ksiądz Oko

Tam, gdzie wchodzą muzułmanie tam kończy się wolność, tam nie można zmienić religii, tam jest przemoc – mówił na antenie TVP Info ks. profesor Dariusz Oko. Duchowny otwarcie przyznał, kim był Mahomet, prorok islamu. o „Trzeba pamiętać, że sam Mahomet to nie był drugi Pan Jezus, tylko to był człowiek, który serynie mordował i gwałcił ze swoimi towarzyszami” – tłumaczył duchowny z Uniwersytetu Papieskiego w Krakowie. o „Mahomet jednego dnia potrafił zrobić mały Holocaust. Wymordował całe plemię, 800 mężczyzn – a ich kobiety sprzedał na targu. Jemu przypadło 20 proc., to była jego część w łupach, dla siebie wziął najładniejszą Żydówkę” – dodał ks. prof. Dariusz Oko i wyjaśnił, że muzułmanie w Koranie mają nakazane naśladowanie Mahometa. o „Wszędzie gdzie wchodził islam, tam była przemoc i gwałt” – mówił ksiądz i jak dodawał, „także dziś wszędzie gdzie rządzi islam, łamane są podstawowe prawa człowieka: nie ma wolności, szacunku dla kobiet i niewierzących w Islam. Muzułmanin, który chciałby przejść na chrześcijaństwo, miał być zamordowany przez własną rodzinę. To jest religia przemocy” – przekonywał.