Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak go zdobyć??

Polecane posty

Gość gość

Witam, moje zadanie jest tym trudniejsze, że byliśmy ze sobą dwa lata, dalej ze sobą mieszkamy. Nie wiem czym mogłabym go jeszcze zaskoczyć. Problem polega na tym, że on "Zbliżył sie do innej". Ma mi głównie do zarzucenia to że z nim nie rozmawiam, że nie widzi że mi na nim zależy, że go nie rozumiem itp. Rozstaliśmy sie, ale on dał mi ostatnią szanse. Mianowicie mam go w sobie rozkochać na nowo. Ale jak to zrobić, nie pamiętam co robiłam wcześniej, bo mi o nic takiego nie chodziło. Łatwiej jest flirtować, kiedy sie dopiero poznajemy. Nie mam pomysłu co zrobić... Kiedy sie jakoł ładnie seksownie ubieram słysze "Co sie tak odstawiłaś" albo "Gdzie sie tak ubrałaś, umalowałaś itp". Jest to cholernie demotywujące. Jak mam mu pokazać że mi zależy?? No i kwesta że z nim niby nie rozmawiam. Nie rozumiem o co mu chodzi, pytałam go o to, ale on nie potrafi mi tego wyjaśnić. Nie jest tak że z nim nie gadam. Rozmawiamy przynajmniej ja tak uważam, ale on nie. Nie wiem co mam robić, nie chce go stracić. Prosze pomóżcie mi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować