Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angelikaangelikaa

chce złapac ksiedza na dziecko

Polecane posty

Gość angelikaangelikaa

Witam, Mam roczny romans z duchownym ale nie o tym temat. Poprostu on nie zostawi kapłaństwa. jedynie dziecko zmieniłoby nasz związek. Mi zegar zaczyna tykać i chciałabym byc mamą. Jak to zrobić? Chciałam przespać sie z kimś innym ale sa przecież badania DNa. Myslę o zapłodnieniu strzykawkowym (pobranie spermy z prezerwatywy i umieszczenie w pochwie za pomocą strzykawki .

Gość gość
A po co ci to??? Ks to ktos nadzwyczajny czy co???

Gość gość
Obawiam się, że twoje myślenie nie jest swiadome. jezeli bardzo chcesz dziecka to możesz je miec a nie koniecznie z księdzem, a jeżeli kochasz jego to badz wobec niego wporządku i nie kombinuj kobieto.. jeżeli by Cię kochał to by zrezygnował z kapłaństwa.. znam osobiście przypadek gdzie ksiądz zrobił dziecko zachował się odpowiedzialnie zrezygnował z kapłaństwa i zyje sobie dalej.. Jedyne co radze to nie kombinoować z ciążą.

Gość gość
Ja pier / dziele szok ! Tak na marginesie ciekawa jestem ile w pl jest w sumie takich ks którzy maja kobiety Albo inaczej ile jest kobiet ktore sypiają z ksiezami i czy liczba kobiet przewyższa nad liczba księży ?

Gość angelikaangelikaa
tu nie chodzi ze chce miec dziecko z byle kim... Jestem z ks. Adamem i z nim chce mieć dziecko. Wiem ze on sam nie porzuci sutanny. Chce pomóc mu podjąć decyzje. A dziecko było by owocem naszej miłości oraz furtką do stworzenia własnej, normalnej rodziny :)

Gość gość
Ksiądz zawsze będzie namaszczony na kaplana nawet będąc z Tobą ,nawet gdy rzuci sutanne. Jak możesz dziecku fundowac ojca księdza. Wstyd. Słuchaj, wara od zonatych i księży. Tak się szczęścia nie buduje, zobaczysz że nie będziesz szczęśliwa, nie tędy droga.