Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstyd do kwadtaru

Pytanie do rodziców NORMALNYCH. Wszelkim nowoczesnym homolesbom od razu dziękuję

Polecane posty

Gość wstyd do kwadtaru

Chodzi o masturbację 15-latki. Została przyłapana na tym. Weszła do łazienki niby pod prysznic a mnie zdziwiło, że puszczona na cały kran woda szumi w sposób całkowicie nie zakłócony. Pierwsza myśl - pali. Raz już została przyłapana na popalaniu papieroska. Podchodzę cicho pod drzwi, wącham, nic. Woda szumi i szumi, a przecież gdyby ktoś brał prysznic to słychać byłoby nieregularne chlapania. W końcu trudno, trzeba było schylić się do podłogi i zajrzeć przez kratkę wentylacyjną u dołu drzwi. A tam zamiast papieroska... Co polecacie dalej? Jeśli któraś zamierza tu pisać, że masturbacja jest czynś naturalnym to neich sobie od razu daruje. U mnie nie ma gender. To normalny dom.

Gość gość
masz patologiczny dom, a nie normalny...i to nie przez masturbację córki

Gość gość
Cześć lesbijski fetyszysto.

Gość Polski NARODOWIEC
To fakt, matka jest poryta. Złóż córce ode mnie najszczersze wyrazy współczucia z powodu głupiej matki :o

Gość gość
wszyscy wiemy, że nie jesteś matką, nie masz córki i żadna taka sytuacja nie miała miejsca poza twoim porytym łbem 🖐️ a teraz grzecznie wypyerdalaj koniotrzepie :o

Gość gość
to masturbacja = gender? no leże i aż mnie brzuch rozbolał ze śmiechu